KkubraOz Kızlar şu an adetime 5 gün kaldı tam erken gebelik testi yaptım 2 gün önce dün ve bugün silik çizgi göründü. Ama dün sabah kan vermiştim sonuç neg. Benim gibi olup hamile olduğunu sonradna öğrenen varmı. Bide kasıklarımda adet olcakmışım gibi ufaktan ağrı var emin olamadım hiç bişeyden 😒
EsrSvm KkubraOz Canım gebeliğin idrarda görünebilmesi için ilk önce kanda çıkması lazım.Hcg hormonu ilk kanda beliriyor sonra idrarda.Umudunu asla kırmak istemem ama kanda çıkmadıysa testler bozuk olabilir.Yine de dualarım seninle inşaallah gebelik vardır 🤲🏻❤️
Royem49 KkubraOz canım bende aynı durumdayım seninle ama önce kanda nagatif çıkıp bir kaç gün sonra pozitif gören çok insan var bizim yaşadığımız yaşayan çok çok kişi var ümidini kaybetme bende sabırla çarşambayı bekliyorum ♥️🤲🤲🤲🤲🤲inşallah hamişizdir
Bfduam KkubraOz geçen ay yaşadım aynısını, kanda negatifti, sonra tekrar idrar testi yaptım negatifti bu sefer, testte sıkıntı varmış, sonrada adet oldum gecikmeli. Inş senin kalbindeki olur.
KkubraOz EsrSvm ay anlamadım ki testin 3 de nasıl bozuk çıkcak onu da anlamadım hepsini yeni aldım farklı eczanelerden 😒
tugbakadir KkubraOz canım benim beş farklı idrar testinde pozitif fakat kanda negatif çıktı sonradan öğrendim ki hastane laboratuvarı bozukmuş takip et derim ben
KkubraOz Royem49 inşallah ya valla testler önümde duruyor tekrar tekrar bakıyorum öyle çok çook belirgin değil ama siliklik var ve görünüyor anlamadım niye böyle oldu kanda çıkmadı. Acaba geç döllenmemi ondan mı stres oldum iyice inşallahh vardırda seviniriz bizde❤️ Beklicem adet günümğ bende yine
Royem49 KkubraOz aynen benimde öyle 3 testi de atmadım sadece benim gördüğüm gibi gelen hayali çizgilerine bakıp bakıp Allah’ım nolur olsun diye yalvararak saatler geçiriyor valla sinirim pskolojim bozuldu 😀🤲😔😔🤲🤲🤲🤲🤲
KkubraOz Bfduam ben dün iyi bi gebelik testi aldım oda erken gebelik bu sabah yaptım onda da silik çizgi var 😒adetimi beklicem artık
KkubraOz Zeyna27 2. Gibi bi değer çıktı kandaki yapan doktora söyledim evdeki gebelik testleri poz. Diye oda haftaya tekrar yapalım dedi
Bfduam KkubraOz inş hamilesidir, haber verirsin sonucu, şimdiden hayırlı olsun demek istedim inş Allah söylemiştir:)
EsrSvm KkubraOz Canım sürekli silik çıkıyorsa kan testi yapan hastanede bir karışıklık olmuş olabilir.Adet gününde başka hastanede test yaptır bence. 🌸
Royem49 KkubraOz adete bir gün kala yada adet sabahı olmazsam ilk kaltığımda tekrardan yapıcam canım bnde inşallah yüzümüz güler bu ay da bizde hamişizdir ♥️🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Zyneepemree KkubraOz gecen sene nisan ayında bende aynı durumdaydım test pozitifti doktora gittim lekelenmem vardı ultrasyondan baktığında keseyi göremedi kan testinde de negatif çıktı doktor yaşancı gebelik dedi adet zamanı hormonlar yükseliyormus ve teste pozitif çıkıyormuş sonrasında zaten adet olmustum ondan 8 ay sonra hamile kaldım şuan 10+3 üm aklınızda soru işareti kalmasın istiyorsanız bi kadın doğum doktoruna gidin
KkubraOz Zyneepemree bende 47 gün önce kürtaj oldum bu ikinci adetim olcak olursam ama farklı bi durum mu oldu acaba diye endişe ettim bende adetimi bekleyim en iyisi olmazsam doktora gideyim dedğin gibi
Hande59 KkubraOz canım erken gebelik testi negatifti yumurtlamadan 10 gün sonra kamda 1 36 negatifti adetim geçti 3. Gün idrarda pozitifti kanda pozitif tekrar ama bu arada hiç adet belirtim yoktu aşırı yorgundum
KkubraOz Hande59 benim belim kasıklarım ağrıyordu dün ama bugün oda yok normalde salı günü olmam gerekiyor bekleyim diyorum bikaç gün daha
Zyneepemree KkubraOz ben 5 den fazla test yapmıştım hepsinde çift çizgiydi 😑 aynen içini ferah tut Allah’ın izniyle her şey yoluna girer😍
Hande59 KkubraOz canım silik çizgin varsa o zaten gebelik olarak kabul ediliyor ki kandan sonra denemişsin zaten büyük ihtimalle hamilelik vardır rabbim gonlüne göre versin