Cansell 22+3 teyim seffaf yapışkan akıntım geliyor peçeteye silince internette dogum baslangıcı yazıyor. Normalmi bu akıntı
anneadayi33 Cansell akıntı normal bende de oluyor arada rengini kontrol edin ama koyulaşırsa enfeksiyon olabiliyor
Duygus97 Cansell benim de geliyor ama ben hiç araştırmadım normal geldi bana. Ay Allah korusun ya simdi bende korktum. Şeffaf akıntı genelde normal biliniyor inşallah kötü bir şey olmaz
ilkannelikkk Cansell hamileliğimin başından beri geliyo bi sıkıntı yok kanlı olmadığu sürece nişan değil korkmayın
Cansell anneadayi33 seffaf uzayan akıntımı sizinde. İnternete dogum belirtisi yszıyorda korktum o yuzden
Cansell Duygus97 internete hep en kötüsü yazıyor zaten de ınsan ister istemez ınanıp tedirgin oluyor ıste
Duygus97 Cansell aynen valla öyle doktorlar da kızıyor internetten bakmayın diye. İçimizi ferah tutalım günümüz haftamız aynı 🤗 nasıl gidiyor hamilelik ağrılarınız falan var mı bebek hareketleri nasıl 🙈
Cansell Duygus97 hareketlerini 18. Haftadan beri hissediyorum şükür hıc bı agrım yok ama bu hafta hep asagiya vuruyor niyeyse o hareket ettikçe kalcam belim tıtrıyor sankı can yakmıyor ama ıcım bı tuhaf oluyor. 😊Sızın nasıl gıdıyor
mavis24 Cansell bendede çok aşagıda oldu hareketleri canım yanıyodu resmen doktoruma ulaştım idrar testi yapalım gel dedi gittim idrar testi yaptım enfeksiyon çıktı ilaca başladım ilacı yedikten sonra o baskı azaldı şükür
Duygus97 Cansell ay benim ağrılarım var ya 😞 doktor da kesin bir şey söylemiyor amaa kasıklarımda benim de aşağıya doğru vuruyor alt kısımlarım ağrıyor belki de vurduğu için😄 sağlıklı olsunlar da ağrılara razıyız ne yapalım🤗
Duygus97 mavis24 merhaba normal idrar testi mi yaptılar benden idrar kültürü istedi ama enfeksiyon onda da çıkıyor mu acaba
Cansell Duygus97 doktor bana agrıların olabılır dıyor hep ama olmuyor agrı esıgım kuvetlı zaten o yuzden etkılemıyor galıba.