mhbbbera Billurbngl 🙋🏼♀️ Ben hatta bugğn öğrendim 😁❣️ Kesinlikle yap adetin biter bitmez basla sonrası nasip
Zeyna27 mhbbbera bende denedim beklemedeyim bu ay adetimin 12. Ve 13.günleri yumurtlama 14. Gün çatlama oldu beklenen adet 20 si 8 gün var bakalım beklemedeyim
mhbbbera Ben yurtdısında oturuyorum internet ten almıştım bence siz instada birebeningünlüğü var ordan alın hem bilgilendirmede yapıyor
Billurbngl Zeyna27 insallah olur bende bir gebenin gunlugunden siparis verdim ama nasil yapicam hic bi fikrim yok
ug_fa-3diplomalianne Bizde 1 sene istedik olmadı sonra yumurtlama takibi yapmaya başladım ilk denemede olmadı pes etmek üzereyken aslında doğru hareket etmediğimi öğrendim sonra 2.denemede oldu şükür şuan 30 haftalığız
Zeyna27 Billurbngl canım adet bitiminde başla T çizigisi C kadar koyu olduğunda yumurtlama demek devam et bırakma koyu olan yer tekrar silikleşecek yeni çatlama olacak o günleri çok iyi değerlendir
Kayraninannnesi Billurbngl ben o sayfadan öğrenmiştim böyle birşey olduğunu ama onların testleri bana çok tuhaf geldi gittigidiyordan sipariş vermiştim aynı gebelik testi şeklinde kullanımı daha kolay ve daha anlaşılır
nazmiyeee Billurbngl kesinlikle doğru karar vermişsin bende o sayfadan almıştım ilk ay hamile kaldım darısı size inşallah