Z_mirayy0203 Kizlar sabah saat 9 da doğum yaptım daha sonra anlatıcam doğum sürecini ama şu an dikişlerim var ve ağrıyor ne yapmam lazım
Minikasya Z_mirayy0203 Canım normalmi sezeryanmı? Hemşirelere söylesene hemen ağrı kesici yapıyorlar. Niye çekiyorsun ağrıyı
Serifeisitmir Z_mirayy0203 igme yapmadilar mi canim soyle igne yapsinlar sezeryan olduysan muhtemelende yeni ayaga kaldirdilar seni agrinin olmasi cok normal normalde iki saatte bir igne yapiyorlar sezeryan olunca
Aselminaaa Z_mirayy0203 ilk bir kac gun agri olmasi normal uzerine oturmamaya yan yatmaya ozen goster
Ortmenanne16 Z_mirayy0203 hastanede bana ağrı kesici vurdular öyle uyudum ilk gece evde de parol verdiler onu içiyorum
Minikasya Z_mirayy0203 Parol neki ya. Çok hafif kendine faydası yok o hapın. İğne falan yapmıyorlarmı. Sezeryanda yapılıyor çünkü. Sağlam ağrı kesiciler veriliyor. Hani bebeğe anneye zararı olsa o iğnede yapılmaz. Sen ağla dayanamıyorum de. Zorla istersen halini görüp yapmaları için
Z_mirayy0203 Serifeisitmir yok cnm normal doğurdum çok ağrım var diyorum serum parol verdiler başkada vermiyorlar
Aselminaaa Z_mirayy0203 benim 3 tane vardi cok acimiyordu aslinda ama bilemedim dus falan alsaniz rahatlatmaz mi acaba
Z_mirayy0203 Aselminaaa yok inanın duş alacak halim yok kimsede yikasjn beni istemiyorum daha acıyı unutamiyorum
Minikasya Z_mirayy0203 Ondan canım işte. Eksileri oluyor devletin. Onların ilaçları iğneleri çok değerlidir. Sen acı çekerken onlara göre o ilacı boşa harcıyor gibi oluyor.
Z_mirayy0203 Aselminaaa çok şükür cnm çıktık evime geldim biraz daha iyi oldu dikişlerim ama.yinede yardım alıyorum