babyandmommy Kızlar bugün sağlık ocağına gittim, Monovit D3 verdi. Herhangi bi yan etkisi oluyor mu? Nasıl kullanmalıyım? Kullanmak gerekir mi?
Minikasya babyandmommy Sağlık ocağı neden zararlı olan bişey versin. Gebelikte olması gerekenleri veriyorlar. D3 bebek için ihtiyaç. Aksatmadan kullanın. Damla sayısını ise doktorunuz söyler
UmayAsya babyandmommy bence damlanızı değiştirin o firmanın üretim bölümünde çalışmış biri olarak söylüyorum içinde katkı olarak biryağ var hemde az buz değil yani biz makinaları yağlamak için kullanıyorduk öyle söyleyeyim daha iyi bisey alın
PaPaTyAmM_1223 babyandmommy aynısını kullanıyorum bebeğin ve senin için gerekli olan Vitamn bu hatta bebek doğunca bile bebeğinde kullanman içinde verecekler bn özele gidiyorum doktorum vermişti bazı vitamin ilaçlarıyla beraber hiçbir yan etkisi yok suya 4 damla atarak içiyorum
MihricanA babyandmommy Yenidogana bile onu baslatiyorlar bi zarari yok ben devit3 kullaniyordum dogumdan sonra monovit verdiler bana da bebegime de ama bebegim onu icince kustu baska marka aldik
babyandmommy Minikasya zararlı mı diye sormadım canım, herhangi bi yan etkisinin olup olmayacağını öğrenmeye çalışıyorum ☺️☺️ Teşekkür ederim 🙏🏻
gamzosgamzos Saglik ocaginin damlalarinin icerigi iyi degil kizim 15 aylik d vitamini olarak doktorumuzun onerisiyle ocean kullaniyoruz saglik ocaginin verdiklerini kendimede bebegimede kullanmadim
Minikasya gamzosgamzos Neye göre bu yorumu yapıyorsunuz. Bir sürü anne adayı sağlık ocaklarından verilenleri kullanıyor.
babyandmommy gamzosgamzos doktorum kullanabileceğimi söyledi. Ben olası bi tane etkisi var mı diye öğrenmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim ☺️
PaPaTyAmM_1223 gamzosgamzos aynı ilaç sonuçta sağlık ocağı ücretsiz veriyor ilkini doktorum yazdı ama sonrakini sağlık ocağından aldım
gamzosgamzos Minikasya uzerinde acik acik 2 cesit paraben barindirdigini yazan kan ilacini bebeginize verdiklerinde neye gore soyledigimi anlayacaksinizdir 😊
gamzosgamzos Minikasya ama onun icinde doktorumuz iceriginin iyi olmadigini soylemisti hamileyken kendi doktorum bana bebegimede kendi doktoru kullandirtmadi kan damlasini ornek olarak soyledim canım bende anlamiyorum madem icerigi temiz degil vermeyin yani 🙁 bak bir arkadas yorum yapmis uretildigi yerde calisiyormus uzucu gercekten
Minikasya Ysn Yahu arkadaşım sizene. Ben bayanla konuştum. Daha sonrada hak verdim. Konuşmanın tamamına bakmadan ordan olumsuzu alıp sataşmak için, iş olsun diye yazmayın.
Minikasya Ysn İki kişi konuşurken 3.cü olarakta araya girmek zorundada değilsin. Kendinde böyle sorumluluklar hissedipte hayatı kendine zorlaştırma. Gebeliğine çocuğuna odaklan. Hormonlarınıda kontrol et. Seni teselli etmek zorunda değilim. Hadi yolun açık ola