Melos2234 Son sorum size kızlar bebeğimin eşyalarını ütüledikten sonra beyaz ince çöp poşetlerine ayrı ayrı takım şeklinde koysam nasıl olur 😅çıtçıtlı poşet sordum 5 tanesine 15 lira diyince alasım gelmedi 😂❤️
Sariovahande Melos2234 ben 15 tanesini 7 liraya aldım normal çıtçıtlı poşet bimde var 20×25 orta boy bebeğin kıyafetleri için yeterli geldi
Alperefet Melos2234 büyük boy fermuarlı poşetler 12 liraya aldım 10 tanesini koroplast marka, kendi çoraplarımı falan buzdolabı poşetine koydum o şekilde yerleştirdim valize 😂
Serendipity Melos2234 ben bunu aldim XL kilitli kendi bebegin esyalari minicik zaten extra bezi, eldiveni vs herseyi de sigdi bakin isterseniz yasadiginiz yerde magazasi varsa, yada kroplast Xl da olur a101 de falan da var daha ulasilabilir. https://www.rossmann.com.tr/rubin-kilitli-poset-3-litre-cok-amacli-15-adet-p-sr12061920
Melos2234 Aysenturnaaa kaynanamdan eşyaları isterlerse dağılmadan hemen bulunsun diye üstüne yazıcam bide 5 li 10 lu hastane çıkışı
Aysenturnaaa Melos2234 ben kızımda bu sus malzemeleri satan yerden ince büyük tül keselerden almistimhastanede hemşireye vermek için ona koymuştum
Melos2234 Sariovahande bimde bulamadım kırtasiye de buldum en son oda 5 tanesine 15 diyince uçuk bir rakam geldi bana
Melos2234 Alperefet valiz götürme fikri çık aklımdan 😂😂😂bende valiz götürmek istiyorum ama ayıp olur diye götürmicem kaynanam kamyon tutalım diyince utandım😂
mercimeginanne Melos2234 kloroplastın kilitli poşetini alabilirsin a101den. Çöp poşeti neyle üretiliyor bilemiyoruz ki 🙄 bazıları geri dönüşüm ürünü oluyor
Sariovahande Melos2234 başka marketlere bakın illaki vardir ben tuuttazenin aldım çok komik geldi ilk başta ama burda yorumları okuyunca karışıklık olmasın diye mantıklı geldi
mercimeginanne Melos2234 ay millete ne bakıyosun bn tekerlekli valizimi hazırladım ki ona bile zor sığdı bnm eşyalarım. Boşver neyi nasıl istiyorsan öyle yap
Alperefet Melos2234 canım ne alakası var kabin boy valiz hazırladım ben kaç gün Kalacağımız belli değil, bir sürü ihtiyaç var bir valiz bir de anne bakım çantası doldurdum ben
Emirinannesi34 Melos2234 bende valiz götürmeyi planlıyorum ki yakınlarında gördüğüm kadarıyla herkes valiz götürüyor ne var bunda hem daha tertipli düzenli kalıyor. Eksik gitmektense fazlası olsun yanımda
Pemberuyam_ Melos2234 kilitli koroplast poşet trendyolda indirimliydi 15 TL ye dün girdim bende. 12 li büyük boy
Melos2234 Emirinannesi34 hep valiz götürcem diyorum kaynanam dalga geçiyor kamyon tutalım diye 😂ama benim eşyam ve bebeğimin eşyası sığmıyor ki çantamıza😐
Emirinannesi34 Melos2234 bakmayın siz kimseye nasıl rahat hissedeceksiniz öyle yapın, hem rahat sığıyor hemde daha derli toplu kalıyor içinde
Mengihilal Melos2234 tabikide valizle gideceksnz nasıl sığacak başka türlü eşyalar kabin boy bi valiz işinizi görür
Hayatiminanlami Melos2234 ben normal beyaz cop poşetine koydum elimi atınca bulayım diye daha düzenli de oldu 😄