Glsmyldz09 mrsflowers ben ilk hamile olduğumu orda öğrendim. Alttan muayene etti çok rahatsız oldum 1 hafta sızladı ikinci gittiğimde istemedim alttan bakmasını çok ilgisiz davrandı. Şahsen ben memnun kalmadım. Ama size Farklı davranabilir 🙏🏻
Kubraaaaaaae mrsflowers İlk kontrol seda hanım da oldum ama lakin mennun kalmadı aşırı kalabalık ve , muayene üçreti özellere göre pahalı . Usg detaylı fiyatı 460 TL
07-02-2019 mrsflowers ben ilk hamılelıgımde gittim her acile gıdısınde ultrosun yerine alttan muane ettıgı ıcın gitmedim sımdı 2.hamılelıgım gitmeyi dusundum ama orasıda ozel olmus galiba tahliller ıcın flnda ucret alıyorlarmış bilginiz var mı peki?
Sita3434 Ben bir defa gittim çok karışık karmaşık kalabalık bir ortam vardı belki de bana öyle denk geldi pek memnun kalmadım ultrason için oda değiştirdik orda başka hasta vardı onu bekledik bir karısıklık vardı
mavis24 mrsflowers kesinlikle taha takmaz çok Güler yüzlü çok iyi bi doktor gideceksen kesinlikle ona git
mrsflowers mavis24 canım peki eşini de alıyor mu muayene olurken Yanımda girip oda görmek istiyor ilk gebelik de biraz heyecanlıyız 😊
Mom433 mavis24 bende Bezmialem de ameliyat oldum docente osman devlete 3 kaybim var die rahimde sorun cıktı düzeltti ama iğne vermio pıhtılaşma için taha bey nasıl bu kayıplarla alakalı acaba artık adam gibi bi doktora düzgün herseyini takip eden doktora gitmek istiom
07-02-2019 mrsflowers yakın zamanda mı yaptırdı acaba? Arayıp sorduğumda ucretı dolarda o yuzden sordum
yavrukom mrsflowers eşimle girmistim ama ücret konusunu arayıp sorun istersenz SGK li olduğum için test parası ödedm sadece yanlış bilgi vermym
Glsmyldz09 mrsflowers 15 ekim de gittim canım eşimi de almadılar yanıma zaten şok oldum hamile olduğumu öğrenince ama ben memnun kalmadım hiç doktordan 🤷🏻♀️
Babymod mrsflowers benim kuzenim yıllardır orada çalışıyor iki çocuğunu da başka doktor ve hastanede doğurdu. Kesinlikle önermiyorum buraya gelme dedi bana da