Zezeeeyyldrm Kizlar kuponlar yuklendi simdi bunu nasil kullanabilecegiz acaba bilgim yok ilk defa kullanacam
mercimeginanne Zezeeeyyldrm mesela 40₺ lik ürün alıyorsun kargoyla birlikte 50₺ oluyor ya. Trendyol cüzdanında o yüzden 50₺ Olması gerekiyor. Ödeme kısmında trendyol cüzdan ile ödemeyi seçip kuponuda seçiceksin. Sepet 25₺ ye düşücek. En son trendyol cüzdanda 25₺ kalıyor onuda geri kredi kartına yükleyebilirsin
Tugceakdgn Kuponlarda hiç bisey yokki. 100 tl ye 10 tl oda kargo oluyor genellikle. Çok gereksiz hiç ise yaramayan bi kuponlar var. Zeytinyağı kuponu var 10 tl vermiş zaten 200 den başlıyor o kadar komikli çocuk kandırıyorlar heralde
asyahumam Tugceakdgn trenyolu hiç sevmiyorum hiç de indirim olmuyor kandiriyorlar en iyisi Hepsiburada orada her şey çok daha ucuz ve çok daha hızlı
mercimeginanne Tugceakdgn trendyol cüzdanına gir en altta 25₺ kupon yazıyır. Tabi koleksiyon kaydetme kampanyasına katıldıysan
prensesannesii_ mercimeginanne ben koleksiyon kaydetme yapmadım ama kupon tanımlanmış 25 TL alt limitsiz🙈
mercimeginanne prensesannesii_ başka bir kuponmu ki 🤔 mesela en yakın şubeden alırsan kargonu gene 25₺ kuponu vardı onu vermişti bana bir kez 🙈 yada yanlışlıkla yatırmışta olabilirler 😂