Aylinada35 Kızlar az önce çok canım çekti dondurma ydim sonra dilime bı baktım olduğu gibi boya yani baya katkı maddesi var herhalde içinde birşey olur mu ya nolur dalga geçmeyin 😁😁😁 valla kafam takıldı panik atak varda bende
DDT Aylinada35 Bişey olacağını sanmıyorum ben 🤷🏼♀️Ama birdaha yemeyin o dondurmadan, güvenilir biyerden alın.
Mzgnormann Aylinada35 ben magnum 6li paketlerden alıp yiyorum 4 tane var daha bişey olmaz heralde bilindik markalardan ye ama ben haftada bir alırım böyle dolaba koyarım canım çeker diye😣
Aylinada35 DDT ya bilindik hep yediğim marka ama farklı çeşidi almıştım çok pişman oldum ben şimdi yemem bı daha dondurma 😁😁
minisinannesiiii Mzgnormann onlarda çok güzel ya alinca da eşim dana gibi yiyo karşımda pahalı zaten her zamanda almiyorum bana kalmiyo çünkü 😀
Aylinada35 Mzgnormann bı daha yemem artık korktm ya tamam öyle bekliyorum birşey olur mu diye biraz abartiyorum ama işte panik atak olmak böyle birşey ,😁
Abcxyz Mzgnormann 6 li paketi bir hafta da mi yiyorsunuz ? Minicik zatii o ben bi oturusta yiyorum valla 😂😂😂 hafta ¾ kez de yerim hicte bisi olmuyo 🤷🏻♀️
Mzgnormann minisinannesiiii ahahaha eşime yeme diyorum dondurmalarımı😂😂😂 sadece onları yiyorum ya çok dondurma seven biri değildim hamile kaldığından beridir canım çekiyo arada
DDT Aylinada35 Böğürtlenli, vişneli ya da kırmızı meyveli bişeydiyse ondan da olabilir, kırmızı meyveler normalde de boyıyor ya ağzı 😃
minisinannesiiii Aylinada35 estağfirullah canim kimin haddine burda birine laf söylemek ama genelde dalga konusu ya öyle bisey sandim 😀
oykuduru21 Aylinada35 bugünde herkes başlığına dondurma yazmış aşerebiliriz hatta benim canım istedi bile yanii 🤦🏻♀️
Aylinada35 oykuduru21 özür dilerim korktum sadece iyi birşeyler duymak istedim valla izmirdeyseniz alayım size dondurma şimdi ne diyim burda bende danisabiliyorum 😟
Aylinada35 Mzgnormann ay bende 8. Ayima girdim herşeyi canım çekmeye başladı neden öyle oldu anlamadım ya
minisinannesiiii Mzgnormann geçen o kadar kar yağarken gitmiş almış kendine benmi hamileyim esim mi anlamadm sürekli biseylere aş eriyo 😁😁😁😁
Mzgnormann Abcxyz bebeğim erimez dimi ahahhahah 😂😂 dün biri post açmıştı bıyıklarımı alsam bebeğime bişey olur mu diye 😂😂😂
Mzgnormann Aylinada35 bende öyleyim valla bişey duysam görsem canım çekiyor eşim konuşmaya korkuyor yanımda 😂
Mzgnormann Aylinada35 yemin ederim ciddi ciddi sormuştu bebeğime bişey olur mu diye evde zaten tekim hep sinirden bi gülme tuttu beni😂😂😂😂