Ardenaslanmom Kızlar 33 haftadayız , inanılmaz bir bacak kasık vajina kemiği agrısı magnezyum içmeme ragmen bacaklarım yürürken bile inanılmaz agrıyor üstelik 10 kilo aldm toplam sadece 65 kilodayım öneriniz var mı
Candice07 Ardenaslanmom ayy bende öyleyim. Bazen magnezyum işe yarıyor bazen hiç yaramıyor. Özellikle sağ kasığımdan bacagıma vuruyor. Bazen de tam vajinada agrı hissediyorum. Sanırım doğuma kadar böyle devam.
Dryalp Ardenaslanmom vajina agrım vardı benımde bebek asarıda olduğu içinmiş baskı uyguluyor bay doğumum var pazartesi
SofiB Ardenaslanmom 33. Haftadayım aynı dertten muzdaribim sabah ağladım ağrıdan üstelik 2. Çocuğum olacak daha önce hiç böyle bişey yaşamadım son ana kadar çalıştım şimdi hiç halim yok hiçbişeye
Ardenaslanmom SofiB bende 2. Bebegm ilkinde hc böyle olmadım bu çok zor geçiyor Allah yardımcımız olsun
SofiB Ardenaslanmom hepimizin inş. Nstye girdiniz mi ben daha girmedim pzts kontrolüm var tekrar sorucam geçen cts gittim doktora sancım var diye baskı ve ağrıdan bahsettim progestan başlattı bana fitil
Ardenaslanmom SofiB nst girdim sancı görünmüyor hersey normal ded ama doktordam sonra arttı sanki şikayetim bdha gidecegim önmzdeki hafta hafiflemezsee üstelik aşırı derecede nefes almakta zorluk cekiyorm kalbim hzlı atıyor anlayamadm nefessiz kalıyorum sanki
Tugcekkkkk Ardenaslanmom ya ben de sizin gibiyim ikiz gebeyim benim de sürekli vajina da bir baskı ve bacaklarda ağrı var. Yürürken bacak damarlarım patlayacak gibi hissediyorum
SofiB Ardenaslanmom hayırlısı olsun valla bilemedim bende zorlanıyorum aynen dediğiniz gibi kilomuzda çok sayılmaz 68 oldm bnde iyi dedi doktor