Tugceery Hanimlar dogum hastanesinde devletin corona doneminde dogum da ne gibi degisiklikler oldu bahseder misiniz biraz maskeniz takilmiydi devlette cok kisi alttan muayene ediyor coronadan dolayi bu sayi daha azmiydi
Nurr89 Tugceery ben eğitim araştırma hastanesinde yaptım acilde 1 kişi baktı. Doğum hanede başıma 5 kişi geldi ara ara 3u baktı alttan
Ilknurgamze1 Tugceery 4 buçuk ay önce devlet hastanesinde doğum yaptım acilde 1 kişi baktı zaten direk yatış verdi daha sonra 2 kişi baktı sadece sonrasında doğum oldu 3 kişi bakmış oldu yani toplamda.
Hilal2205 Benimde 1 buçuk ayım kaldı üstte kalsın diye yazıyorum bende merak ediyorum devlette doğum yapcam 💮
Tugceery Nurr89 o zaman yine ayni cunku bana da gecen sene 3 kisi bakti acilde de bir kisi bakti birsey degismemis 😬
Nurr89 Hasibe123 hayır pandemiden dolayı refakatci almıyolar. Dışardan yiyecek bile yasak çok acıktıgim için eşim eşofman içine saklayıp bisiler getirdi
Selly Refakatçi olarak bir kişi alıyorlar diye biliyordum ama kimseye izin vermiyorlar mi 😱bende devlete gidiyorum merak ettim nasıl olduğunu. Bir de normal doğum da doktor geliyor mu kizlar biliyor musunuz ?? Sadece ebe hemşireler mi oluyor
Nurr89 Tugceery yalnız kaldım canım zaten normal doğum yaptım bebeğimle çok da güzel ilgilendim sadece annem ve eşim dogumdsn sonra geldi odama annem üstümü falan değiştirdi bı yarım saat durdular sonra çıktılar .. İstanbul Lütfi Kırdar eğitim araştırma hastanesi
Hasibe123 Nurr89 bende o hastaneye gidiyorum orda yapicam doğumu kartal lutfi kırdar egitim araştırma da. Sezeryan olursa da refakatçı almiyolar mı bilginiz var mı
Nurr89 Hasibe123 canım sezeryandan haberim yok benim kaldığım katta aslında bı kaç doğum yapmamış kadın vardı bebekleri kontrole getiren sırada beklerken gördüm ama refakatçimiydiler pek de emin değilim
Nurr89 Hasibe123 iki kişilik canım doğum yaptığım gün tek kaldım sabah 6 ya doğru biri daha geldi öğleden sonra taburcu oldum zaten . Ama ben genel olarak hastaneyi odayı çok beğendim temizdi özel oda gibiydi
Selly Gebe okulundaki hemşireye sordum bir kişi refakatçi alınıyor dedi . Edirne de devlet hastenesi için . Belki illere göre değişiyordur bilemiyorum