Papl Kızlar 12+3 de gittim doktorum bişey söylemedi tahminde bulunmadı şimdi devletten randevu aldım 14+2 ye denk geliyor randevu zamanı cinsiyeti belli olurmu gittiğimde ne yapmam lazım göstermesi için sabırsızım biraz 😂🤣
melikeyakisiklii Papl 13 haftalıktı %80 ile tahminde bulundu 14+5 de yani dün ben burdayım dedi gösterdi eğer pozisyon uygunsa gösterir canım ama devlet 16 haftadan önce söylemiyor diye biliyorum
Sibelbekler Papl 16.haftaya kadar erkek dediler hatta tarama testinde de erkek dendi bak cinsel organı dendi şimdi 19.haftaya giriyorum kız oldu 😂 🤭
Kumral5 Papl canjlm bende dun 14 +3 devlete gittim cok ugrasti fakat bacakarasini biturlu acmadi minnosum ne heyecanla gitmistim halbuki smdi 10gun snra gidicem artk ozmn 9greniriz diye umut ediyorum
Papl melikeyakisiklii normalde özel hastaneye gidiyorum doktorum 8 nisan da gel o zamana netleşir dedi ama ben yerimde duramıyorum 😂😂 birde birsürü test yaptım yüzük falı çin takvimi ne ararsan var hepsinde aynı sonuç çıkınca acaba doğrumu diyorum ondan devletten aldım randevu 😂 ya inşallah gösterirr 🙏🏻😍😂
Papl BRUTAL-BETTY inşallah benimkide gösterir gittimde bacaklarını kenetlemiş resmen arkasınıda döndü göremedik bişey😂
melikeyakisiklii Papl benimde kızımın burnun ordaki morluktan, poposunun ordaki morluktan, çin takviminden herşeyden tut erkek çıktı ve erkek olduğunu öğrendim bende öyleydim canım 3 tane farklı doktora gittim gizli gizli sonuç hepsinde aynı 🤣🤣
bebissveannesi Papl bende dediğiniz bütün şeyleri yaptım hepsinde erkek çıktı 😅 o yüzden çok merak ediyorum ama daha 12. Haftadayız öğrenmeye var daha
Papl Sibelbekler yaaa 2 li test yaptırdım şimdi bi 6 gün oluyor orda hcg çıkıyormuş o hcg cinsiyetini belirliyo diyorlar bide 😂
Kumral5 Papl gitmeden saralle kaşıklamıstim ama gostermedi 🙄 bidakine hastaneye girmeden yiyim bari 😃
Sevv Papl ay insan cok sabirsizlaniyor öğrenmek icin.ben de defalarca hayal kirikligiyla dondum eve bacaklarini bir acik yakalayamadik.sukur dun 23.haftada detayli usg de ogrenebildik