Mom8899 Melihakaya Tam emin değilim ama bir kez gittiğim doktor da ters rahimli olduğumu söylemişti. Gebeliğe engel diye bir şey de söylemedi 🤷🏻♀️
Misrax Melihakaya benimde rahimim ters hamileyim 24 haftalık biraz vakit aldı gebe kalmam sogan kürü deneyin isterseniz ben kürü yaptgm ay gebe kaldım
Geceyegunes Melihakaya benimde rahmim ters canım 2.çocuğuma hamileyim oğlumu 39da doğurdum ne hamilelikte ne hamile kalmakta sorun yaşamadım doğuştan olunca bişeye engel değil dedi doktorum
minikmucizemmmmmm Misrax merhaba bu ay bende soğan kürü yapıyorum 12. günüm sizde 15 gün düzenli mi kullandınız. Ben sadece dün içmedim oruçluydum ama diğer günler hep düzenli içtim inşallah faydasını görürüm🥰
Seda344 Melihakaya tatlım rahimi ters olan ters ilişkiye girerse daha kolay gebelik şansı oluyor. Dene derim sana. Önerenler var. Benim arkadaşım rahim ters şekilde hamile kaldı. Sen ters ilişki dene sürekli
minikmucizemmmmmm Bfduam canım biz senle her yerdeyiz🤭 soğan kürü gördüğüm yere yazıyorum ben bu ay😂😂 rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🥰