ilkannelikkk Z6316 memnun oldum 🌼 şükür iyi gidiyodu fakat kan uyuşmazlığı haftamdayım bi türlü randevu bulup gidemedim devlete , özeldeki fiyatları da bilmiyorum yaptıranlar yazarsa sevinicem 🤗 sizin nasıl gidiyo 🤰🏻
Z6316 ilkannelikkk benim bildiğim ilk çocukta vurulmuyor gülüm yanlışmı biliyorum bizdede var ben ilk kızımda vurulmadım
ilkannelikkk Z6316 yine de test istiyolar ve 28.haftada vuruyolarmış , randevu bulamadığım için gidemiyorum acilden gitsem bakarlar mı acaba
Z6316 ilkannelikkk ilkannelikkk hım acil bakmaz gülüm uygulama üzerinden bildirim oluştur açılınca haberin olur
Z6316 ilkannelikkk birley diyemiyorum gülüm bana hiç birley yapmadılar korkma yaa ilk çocuğu etkilemiyor kan uyuşmazlığı benim birsürü sağlıkcı arkadaşım var onlarda bana anlatmıştı benim olduğunu süyeyince hatta dottorum ilk çocukta son aylarımda bana dedidiki ikinci hamilelinde 7 ayında iyne vurulacaksın demişti
zeynepyesimd ilkannelikkk 28.haftayı geçirmemeye çalışın bilinenin aksine ikinci çocuğu değil ilk çocuğu etkiler kan uyuşmazlığı allah korusun riskli bir şey hafife almayın hem 28.haftada hemde doğumdan sonraki 72 saat içinde yapılıyor
Twochildandmom ilkannelikkk hastaneye doktorunuza gidip kan uyuşmazlığı için iğne haftam geçiyor randevu yok derseniz giriş yapilsin diye izin veriyor kagida kaşe basıp veriyorlar kâğıtla girişinizi yapiyorlar ozaman tarama ve bu tarz testlerde haftaya göre işlem yapıldığı için önemli doktorlar anne yada bebeği etkileyecek şeylerde giriş yao gel bakalım diyor.
ilkannelikkk Z6316 bende öyle biliyorum ama özeldeki doktorum yaptır diyo aklım karıştı her doktor farklı bişe söylüyo
Z6316 ilkannelikkk tamm git konuş yapıyorlardır belki ama korkma korkulacak birşey yok emin ol bizim sülale aynı konudan müzdarip önemli olan ikinci çocuk 😉