Ebru22 Sonunda bende kavuştum yavruma 9 ayım nasıl geldi nasıl geçti anlayamadım çok şükür herşey çok güzeldi hiç bir zorluk yaşamadan 39+3 e kadar gelmiştim 05.06 doktor kontrolumde bebiş daha doğum kanalına girmemiş gelmeye niyeti yok demişti sezeryandan çok korktuğum için hep normal olsun istiyordum o gün kontrolde nst de 2 tane yüksek sancım çıktı doktor his ediyormusun sancıları dedi ama bende hiç bir fark yoktu akşam birdaha gelip nst bağlanmamı istedi akşamki nstde sancı cıkmadı ama bebeğin kalp atımları 120 ve altıydı bu da biraz tehlikeliymiş oradaki ebe yatış yapalım dedi ama ben istemedim çünkü hiç sancım yoktu doktorumda iyi hersey yolunda demişti ebeyi dinlemeyip doktorumu çağırtım doktor eve gitsin sancı birsey his ederse gelir dedi akşam eve gittim ama korkudan hiç uyuyamadım sabah 7 de tekrar nst için gittim çok sancım yoktu ama yatışım yapıldı 3 cm acılmam vardı doktorum sürekli takip etti moral verdi sen yaparsın çok iyi hersey diye diye beni motive etti suyumu patlattı zaman geçtikce sancım artmaya başladı ama acılmam olmuyordu doktorum prenses doğum dedikleri yöntemi önerdi iyne yapalım dayanamıycaksan dedi 5 cm olursa yapamayız karar ver dedi ama çok araştırmıştım zararı büyüktü istemedim ama sancıdan dayanamıyorum artık eşimde bende yapın artık iyneyi dayanamıycaz dedik ama artık çok geç dedi doktor açılmam 5 bulmuş bi anda açılacak dedi doktor muane ettikten sonra yatağıma yattığımda sancıdan ölüyordum artık bi anda bacaklarıma bir baskı geldi bebeğin kafasıni his ettim geldi geldi diye bağırıyorum ama 😃 başka bir bayan daha doğuma alınmıştı butun ekip oradaydı elimi atsam kafayı tutcaktım resmen ebe doktor geldi beni doğum masasına aldı eşim geldi bebiş çıkmıtı bile eşime kondonu kestirdi doktor sonra kucağıma verdi onca acı onca sıkıntı sanki bir anda bitti nasıl bir duygu nasıl bir his anlatılmadı münkün değil dikişlerim yapılırken bebeğimi izledim ne kesilirkrn nede dikilirken hiçbirsey his etmedim biraz uzun oldu ama herseyi açık yazmak istedim sormak istediğiniz birsey varsa seve seve cevaplarım herkese hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın 🙏🤰