Merhaba güzel anneler;
9 aylık serüvenim sonrasında bende yavrumu kucağıma aldım. Öncelikle hiç stres yapmayın rahat olmaya çalışın ve pozitif düşünün. Herşey olması gerektiği gibi oluyor siz naparsanız yapın.Spinal anestezi iğnesinden korkmayın sivri sinek ısırığı gibi acıtmıyor, damar yolu açmaları bile daha çok acıtıyor.İğneden hemen sonra bel altında hemen sıcaklık ve uyuşukluk başlıyor, sonrası sondayı takıyorlar ve 10dkka sonrasında kızıma kavuştum onu öptüm ve kokladım.Sonrasında estetik dikiş işlemlerim yapıldı tabi yine hiçbirşey hissetmedim ve bitti odama çıkarıldım. Yaklaşık 3,4 saat sonra ayaklarımı hissettim ve daha sonrasında ilk yürüyüşümü yaptım, gecede sondamı çıkarttılar ve sonrası sürekli wc için kalkmam gerekti.İlk gazımıda gece çıkarttım.Gaz için kayısı hoşafı yaptım ve sürekli içtim işe yaradığını ### düşünüyorum. Dün taburcu oldum ve evime geldim kızımı uyuttum yanımda yatıyor ve yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim. Sezeryan yerim ağrıyor kalkarken ve yürürken acı hissediyorum normal olduğunu dşünüyorum ıkı gün oldu çünkü doğum yapalı.Hiç korkmayın yüreğinizi ferah tutun ve bol dua edin. Biz artık happy kidsteyiz.Darısı sizin başınıza güzel anneler.🧿❤️🌸