Beyziikoo Esra_80_ Bu arada 182 yerine MHRS uygulamasını indir o daha kolay oradan al randevularını favorilerine ekle hastaneyi doktorunu devamlı bak zaten tüm bölümleri falan gösteriyor daha kolay olur aramaktan
Esra_80_ Beyziikoo uygulama var zaten canım da hep ordan takip ediyorum ben ama bu riskli gebelik için 182 ada dediler bana uygulamada baktım yok jinekolojik var o neyse Perinatoloji yok
Esra_80_ Beyziikoo acelesi yok diyor bide bana ya anlam veremedim yani ben en iyisi başka doktora alim böyle böyle dedi derim oda eğer doğru ise o başka doktor açar mecbur 🤷♀️Olur dimi öyle canım
Beyziikoo Esra_80_ Olur olur tabi niye olmasın bütün doktorlar yönlendirebiliyor riskli gebeliğe başkasına da gidebilirsin sıkıntı yok hatta gidebilirsen Necati hocaya al ona güvenebilirsin😊
Beyziikoo Esra_80_ Ha iyi uygulama varsa o daha kolay oluyor çünkü. Jinekoloji gebe olmayan hastaların muayene olduğu yer kuzum yine kadınlarla alakalı bölüm genel şikayetlere bakıyorlar 🤗
Esra_80_ Beyziikoo bakalım artık eşimin işine göre Bu hafta alabilirsem perşembe alırım Yoksa haftaya salı ama bana Necati hoca hiç denk gelmedi🤷♀️☺️Demek hastası çok
Esra_80_ Beyziikoo bide ben o gün gözükebilirim o zaman dimi sürekli git gel zor oluyor 🤷♀️Hemen perinatoloji yönlendirir o gün içinde
Beyziikoo Esra_80_ Evet evet necati hocaya bulmak çok zor hemen doluveriyor randevuları açıldığında o olmazsa da kime denk gelirsen al yönlendirir hepsi de zaten riskli bi durum görürlerse belki de onlar normal der hiç belli olmaz
Beyziikoo Esra_80_ Evet gözükürsün zaten aynı katta bi yerden bi yere geçiyorsun kağıt verip yönlendiriyor doktorun
Buss1 Esra_80_ banada o tarihe verdiler 23+6 ya denk geliyo hesapladım çok geç değilmi acaba söylesem değiştirirler mi 29 nisana denk geliyo
Esra_80_ Buss1 Demekki o zaman tarih müsait benimki 1 hafta önde gidiyordu detaylıya bakılmadı maalesef 🤔yani 24 haftalık falan gözüküyor dedi o yüzden detaylıya yakın bakarım demişti doktor değiştirmez ker bence
Esra_80_ Beyziikoo inşallah canım ben bişey anlamadım o gittim doktordan şimdi baktım hala randevusu var almadım😅 perşembe almaya çalışıyorum şimdi 😅
Beyziikoo Esra_80_ Öğleden sonra mı gitmiştin o yüzden mi yönlendiremedi yoksa tuhaflığından mı 😑😑 Başkasına al aynen boşver..
Esra_80_ Beyziikoo valla tuhaflığından bence beni muayene ederken yatırtı ne iyi dedi ne bişey anlamadım başkasına gitcem bulurum inşallah 🙏🏻
Beyziikoo Esra_80_ Gitme aynı doktora aynen bir sürü doktor var onlara git bunda bi sıkıntı var belli😅😅