Banubaytok Arkadaslar ben bi ocak ayinda asi oldum hemsire bana 2017 bi vurgunmuşun dedi asi şimdi bana asi yapmiyo ben ilk defa hamile kaldim asi olmadim dedim ama anlamadılar bir kez asi yapıldı bidaha yapılmadı doğumda bi sıkıntı cikarmi
Ebrulisss Banubaytok ilk dozunu yapiyolar asinin suresi varmis sanirim bi kere olunca 7 yil yaptirmasanda olurmus . Ama hamilelerde sadece ilk dozunu yapiyolar diye biliyorum arkadasimada ilk dozu yapildi dahada yapilmadi . Ama bi doktorunada danis istersen
kaderelmci Banubaytok bende 2017 de vurulmuştum ama tek dozdu sağlık ocağındaki hemşire bana onun koruyuculuğu kalmamıştır artık deyip 2 dozluk tarih verdi siz bi doktorunuza danışın bu durumu
melikeyldrm_54 Banubaytok kendi doktoruna bi söyle bu durumu bence. Bana iki dozunuda yaptılar ama daha önce olmamıştım
ogrencianne35 Banubaytok bi doz 5 yıl koruyormuş aşı olmasanız 2017 de aşı takviminde çıkmaz bende 2017 de olmuştum tetanoz bi doz yaptılar sadece
Ulkuatly Ebrulisss canım bende bi ameliyat gecırmıstım gecen sene bana da ilk doz oldugu ıcın ıkıncıyı vurcak amelıyatta vurulmuştum oyuzden ama ben ıkı doz almış olcam toplamda
Banubaytok [silindi] bende 7 hafta önce oldum gün verdiler şimdi de yok olmicak dediler 2017 oldumu hiç hatirlamadim
Ebrulisss Banubaytok aa benim arkadasima ilk hamileliğinde vurmuslardi kizi suan 6 yasinda .. saglik ocagi ilk dozunu yapalim.digerlerine gerek yok demis 7 yil.suresi demis ,, bi doktoruna danis istersen canim.