mavi2021 Kızlar , 23+4 yani 6,5 aylık ıkızlere hamıleyım sımdıye kadar hıc kanamam olmamıştı bu sabah kalktığımda bı damla kan vardı ılk gebelıgım çok korkuyorum . Kendımı ıyıce kontrol ettım kanın nerden geldıgını bile anlamadım 😞
Sermec27 mavi2021 canım kanamayı ciddiye al Allah korusun daha dün burda ikiz gebe olan bir arkadasımız 23 haftada kanaması oldu erken dogum olmuş onun bence direk acile git bir sey varsa önlem alırlar
Merve_Sa mavi2021 bende 23+4 haftalığım 20 haftamdan beri kanamam 10 günde bir tekrarlıyor kendi doktorum perinotoloji aciller gitmediğim yer kalmadı sebebini bilemiyorlar perinotoloji doktoru her kanamada gelme artık stres yapma dedi çünkü ikinizde sağlıklısınız ama kanama erken doğum riskini arttırır dedi progestan kullanıyorum 10 günde bir 6-7 damla kan geliyor her kanamada gittim en son gelende gitmedim artık sancın olmadığı sürece korkma dedi doktor
Tugcekkkkk mavi2021 ben de ikiz gebeliğim. Benim de 12 haftaya kadar sürekli kanamam oldu. İhmale gelmez imkan varsa bir doktora d anılı. Benim kanamalar da miktarı az ve rengi koyu ise korkma demişlerdi. Bazen bebek büyürken damarları çatlatıp kanatabiliyormuş.ama sizinki aynı sebeple olabileceği gibi farklı sebeple de olabilir İnşallah sorun yoktur 🙏
Melisacaaglar Acilen doktora gitmenizi tavsiye ederim büyük ihtimal varjınal progestan başlatır Allah kötü heber almaktan korusun içinizi ferah tutun bol bol dua edin
Sermec27 mavi2021 su an daha yazmadı arkadas canım rabbim inşallah bağışlar annesine ama lütfen ihmal etme ben nokta kadar kan görsem bile giderim hareket dahi olsa
mavi2021 Merve_Sa anladım canım çok gecmıs olsun bende zaten progestan alıyorum hamıle olduğumu pgrendıgımden berı ama erken doğumu önlemek için .ilk defa bugün böyle gördüm vajianadan mı geldı nerden geldı anlayamadım zaten
[silindi] mavi2021 ikizlerde kan birikimi oluyormuş doktor söledi bende ikizlere hamileyim bide yol gittiyseniz arabayla sarsıntıda yapmış olabilir bende bunlardan dolayı kanamam oldu çok şükür 1 haftadır annemlerdeyim lekelenmem bile yok şuan 9+4
[silindi] mavi2021 evet içini ferah tut bende 3 marttan beri 3 kes utrasyona girdim iyi mi kötü mü ettim bilmiyorum Pazartesi gene gidicem buda 4. Olcak :/