Esekoldurengunes Pazartesi günü 32. haftaya giriyoruz. Ve o gün doktor kontrolüm var. Doktorum 32. hafta geldiğinde nstye gireceksin dedi. Şimdi size sorum ben ilk nstye girip öyle mi doktorun yanına gideceğim? Yoksa ilk doktora görünüp sonra mı nstye gireceğim?
koala06 Esekoldurengunes İlk nst ye giriyorsunuz nst den çıkan kağıtla birlikte doktora muayene olunuyor. Yani benim öyle olmuştu nst deyken hemşire gelip ilgileniyor zaten o kağıdı alıp doktora yönlendirmişti
faziletelffff Esekoldurengunes bende gelecek hafta 32.hafta olacağım doktor bana önce nstye sonra yanıma gelmelisin dedi
Prensesannesi41 Esekoldurengunes ben danışmaya randevum var demiştim doktorunuz nst istemiş demişti önce nst odasına geçin çektirin sonra doktorunuzun yanına girin demişlerdi öyle de oldu
Esekoldurengunes koala06 Peki doktora randevum saat 2de. Nst ne kadar sürüyor acaba? Saat kaç gibi hastaneye gitmeliyim?
melikeyldrm_54 koala06 sancı çıkarsa ne yapıyorlar bende gircem doktora gidince 34 haftalık olmuş olcam girdiğimde
Tevhide18 Esekoldurengunes 5 10 dk arasi bisey suruyor normal doktoruna gidiyirsun o seni nstye yonlendiriyor sonucu doktora gosteriyorsun
koala06 Esekoldurengunes Valla benin randevum da 10,30 du bekleme salonunda beklerken hemşire geldi seni nst ye alalım dedi 20 dk civarı sürdü isterseniz 15 20 dk öncesinden gidin belki hastaneden hastameye değişebilir özele mi gidiyorsunuz devlete mi? Devlette çok sıra olduğu için belki farklı olur
koala06 Esekoldurengunes Aynen biraz öncesinden gidin ne olur ne olmaz kimisini doktor yönlendiriyor kimisini de direkt nst ye alıyolar garantilemiş olursun hem
Esekoldurengunes faziletelffff Bana doktor bir şey söylemedi ama önce nstye gitmek daha mantıklı gibi, teşekkürler 😊
oozgee Öncesinde gidin. 20/25 dakika sürüyor. Ordan çıkan kağıtla muayaneye girersiniz. Hatta biraz da erken gidin çünkü nst için sıra bekleyebilirsiniz.
koala06 melikeyldrm_54 Valla hiç bilmiyorum ki bende ilk defa girdim 33+5 de doktor nst güzel çıkmış sancın yok dedi
ysfali06 Esekoldurengunes bu sanırım doktordan doktora değişiyor. Benim doktorum önce ultrasonda bakıyor snra nst giriyorum snra tekrar konuşuyoruz nst sonucuyla ilgili
Fridasrose Esekoldurengunes benim doktorum 15 dk erken gelin ultrasona girmeden nstye baglayacagim dedi bende sali gunu 32. Haftaya giriyorum randevum salı günü