yavrugeyikinannesi Merhaba kızlar 25 haftalık hamileyim 20. Haftadan beri bebeğimin hareketlerini belirgin bi şekilde hissediyorum😍Az önce epey hareket etti dışardan belli olacak şekilde hatta videoya Çekip eşime bile gönderdim çok heyecan vericiydi😍❤️
DenizSayer yavrugeyikinannesi aay ne güzel ya bende hissedicem ama sabırsızım 5 6 hafta geçsede bende içimdeki mucizemi hissedebilsem 👼🏻🤰🏻🌸
Cevirmenannee yavrugeyikinannesi videoya yakalayabildiysen çok çok tebrik ederim 32.haftaya girdim hala yakalayamadım tam çekerken duruyo 😂😂
Maysadmr yavrugeyikinannesi canım bende de durum aynı. Ben de 25 haftalık hamileyim. Çok şükür 18. Haftadan bu yana hareketlerini hissediyorum. Bu aralar daha da coştu ☺️ Dün ilk defa ben de video çekip yakaladım 🤲🏻🥰
Ayaegulyunus yavrugeyikinannesi benimde miniğim çok hareketli bizde şuan 27+2 olduk ben başlarda video çekmeye çalışıyordum kamerayı başlatıyordum duruyordu kapatıyordum tekrar hareketleniyordu annesiyle oyun oynuyor kuzum 🥰🥰🥰🤰🤰🤰 ama en sonunda yakaladım bende çektim videoya eşime gönderdim çok heyecan vericiydi ya 🤰🥰🌹
yavrugeyikinannesi DenizSayer Bende zaman hiç geçmeyecek gibi hissediyordum😍Siz kaç haftalıksınız umarım en yakın zamanda bu güzel mucizeyi hissedersiniz sizde♥️
yavrugeyikinannesi Cevirmenannee Genelde herkes öyle diyor ama bizimki babasını çok sevecek herhalde ona çekeceğim hissetti herhalde hareketlerine devam etti😄😍
Zafsim0801 yavrugeyikinannesi bende şuanda 34+4 bazen TV izlerken genelde su soğuk soda içerken aman Allahım resmen icerde dans ediyo gel gelelim esimmm elini koysun duruyor 😁😂
yavrugeyikinannesi Ayaegulyunus Ne güzel sizde yakalayabilmişsinzi o anı😍 Çok güzel bi duygu gerçekten ♥️
ogretmenanne38 yavrugeyikinannesi bende 24+2 dun ilk defa dışarıdan gördüm hareketini çok güzeldi çok heyecanlandım video çekmek hiç aklıma gelmedi izlemekten 🥰😍
yavrugeyikinannesi ogretmenanne38 Ben hemen videoya çektim Çünkü eşimle bu tarz videolara bakıyorduk o inanmıyordu dışarıdan belli olacağına😄Hemen gönderdim o yüzden😍
Ozlem23 yavrugeyikinannesi ne güzel benimki telefonu elime alıyım ya da birine bak diyim anında duruyo nerden anliyosa 😄 birturlu çekemedim çocuğu
Ayaegulyunus Ozlem23 eşimde elini karnıma koyduğunda hareket etmiyordu elini kaldırınca hareket ediyordu babaya naz yapıyordu 😂🥰 geceleri çok hareketli oluyor bende sürekli eşimin elini karnıma koyuyorum sakinleştiriyor babasının eli kızımızı 🥰🤰
Ayaegulyunus yavrugeyikinannesi evet gerçekten çok güzel bir duygu 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
Ozlem23 yavrugeyikinannesi ☺️ galiba utangaç biraz doktorda ona baksın sevmiyo zaten yüzünü bir kere görebildim 31 haftalık oldu
yavrugeyikinannesi Ayaegulyunus Amin canım inşallah🙏🏻🥰Bebeğin cinsiyeti ne acaba onunla alakası var mı merak ediyorum 😍😄
Ayaegulyunus yavrugeyikinannesi kızımız olacak canım 🥰 çok erken hissetmeye başladım hareketlerini 17. haftadan itibaren hissediyordum ben ama kendini göstermedi kızımız 23.haftaya kadar ultrasonda da doktorumuz bakıyordu çok hareketli diyordu yada arkasını dönüyordu resmen bizimle oynadı kızımız ama sonunda gösterdi 🥰🥰🥰😂😂
Ozlem23 Ayaegulyunus 😄 mantıklı bı hareket benim hiç aklıma gelmemişti baktım uyutmuyo elini koyayım eşimin