esraizmirli Mayisbali instagramda mühendisinoğlu sayfasına bakmanızı öneririm ilk etapta yumuşatıcı önermiyolar malesef biraz büyüsün kullanırsınız ben vernelsiz hiç yapamam amaa mecburen vernelsiz yıkadım sanki çamaşırlar hiç kokmuyomuş gibi geliyor ama evladımın sağlığı daha önemli tabiki siz daha iyi bilirsiniz ☺️
mercimeginanne Mayisbali o yüzden bebeğin vücudu korununca hassas olucak bianda kullandığımızda tepki verme olasılığı daha çok olcak. Bende çok pimpiriklendim o konuda ama eşim açıkladı ilk başta kullanmadığın sonradan alerji yapabilir diye. Ne yapıcaksan ilk baştan yap dedi bana da mantıklı geldi 🙈 çünkü doğuda görev esnasında komutanlarının çocuklarını hep kısıtladıkları için alerji astım falan olduklarını gördü hepte anlatırdı o yüzden relax olmak gerek diyor ☺️🙈
bircivcivannesi Mayisbali ben kendim de bırakalı çok oldu bebegime de kullanmam zararlı olduğunu öğrendim 🌺
Cantanemm Yumusaticiyi degil bebeklerinizin kiyafetlerinde kendi kiyafetlerinizde bile kullanmayin cunku yapilan bi arastirmada anne sutunde yumusatici tespit edilmis siz dusunun artik 🤔
Ayse2011 Mayisbali alerji yapıyor diyorlar ama en baştan nasıl gidiyorsa öyle oluyor sonuçta birşeyi yaşamadan neye alerji yapıyor bilemeyiz. Bn ilk kızımda kullandm.
DDT Mayisbali Yumuşatıcıya gerek yok canım, ilk yıkandığında çatır çatır sepsert oluyor ama ütüleyince yumuşacık oluyor. Sonrakilerde sert olmuyor, ben ütülemiyorum da yumuşatıcı da kullanmıyorum, sadece ilk yıkadığımda ütülemiştim
Gamzeakd Mayisbali yumoşun hipoalerjik olanı var bebekler için oğlumda omo sıvı deterjanla yumoş kullanmıştım . Kokusu çok güzeldi 🥰 yine kızımada aynı deterjanları alacağım 🥰
Abcxyz Mayisbali yumusatici kullanmayin. Cunku yumusaticilar kiyafetlerde kalici koku birakmak adina kiyafetlerin gozeneklerini tikiyor. Bebekler de dunyaya geldiklerinde tenleri hassas oldugu icin alerjik reaksiyon gosteriyor. Eger yumusatici kullanmak istiyorsaniz illa sirke kullanabilirsiniz ha yumusatici gibi kokusu yok (deterjan ile kullanildiginda kendi kokusuda kalmiyor kiyafetlerde) ama hem butun mikroplari kiriyor hemde inanilmaz yumusatiyor kiyafetleri
DDT Mayisbali Valla ben tek bakıyorum, eşim işten gelene kadar tuvalete gitsem şükrediyorum😃 Ama fırsatım olsa da ütülemezdim gerek görmüyorum 😃
archmom Mayisbali yumusatıcı önerilmiyor canım bebek giyisileri için . Bebek deterjanları zaten yumusacık yapıyor . Minoris öneririm 🙏🏻