NurCeren00 Kızlar ben hamile olduğumu öğreneyim çok sevinicem hiç bir şey düşünmem ondan sonra diyordum ama öğrenince bu sefer dış gebelik korkum başladı. Keseyi göreyim rahatlarım dedim keseyi gördük bu sefer kalp atışınını duyamazsak ya bi şey olursa korkum başladı. Kalp atışını duyduk diyelim bundan sonra ne bekliyor bizi başka neye kafamı takacağım acaba ? Bir tek ben miyim böyle olan ??? 🥺
Busra34ybg NurCeren00 yanlız değilsin canım ve 9 ay o korku hiç geçmiyor sürkeli farklı bi korku oluyor hareketlerini hissedene kadar acaba bisey oldu mu korkusu başlıyor hareketleri hissetmeye başladıktan sonra sürekli hareket etmesini istiyorsun biraz hareket etmeyince neden hareket etmiyor bisey mi oldu korkusu doğuma yakın doğum korkusu 9 ay yaşanıyor bunlar annelik iç güdüsü diyelim
YagmurAnnesi NurCeren00 hep iyi şeyler düşün canım bebeğin hareketlerini hissedene kadar hep içinde bir kuşku olur benim 1. De de 2. Hamileliğimde de bu böyleydi.. ama iyi düşün bebeğini düşün bir şey olmaz Allahın izniyle .. her anne her hamile böyle emin ol💕
GizemSultan NurCeren00 1 haftadır içimi yiyen konu hakkında post açmışsınız aynı durumu bende yaşıyorum yeni hamileyim 1 hafta geçmek bilmedi yarın keseyi görmeye gidicem inşallah, aklıma yaa boş gebelikse göremezsek gibi korkular geliyor durmadan böyle şeyler düşünüyorum.
Papl NurCeren00 aynı bensin vallahi dış gebelikdir belki diye her iki güne bi gittim kan verdim sonuçlarım iyi güzeldi doktor artık kan verme diyodu sonuçların iyi dış gebelik değilsin diyodu ama içim içimi yiyo duramıyorum😂 kese yi gördük sonunda kalp atışınıda duyduk şimdi gene aynı içim içimi yiyo yani ya bişey olursa ya bidahiki gittimde kalbini duyamassam diye tedirgin oluyorum derken derken 13 haftalık olduk 😍 keşke evimde ultrason cihazı olsa diyorum her aklıma bişey geldiğinde baksam kendim kalbini dinlesem yada 😂
NurCeren00 Busra34ybg ah çok stresliii bi yandan stres yapıp bebeğe zarar veriyorum diye kendime kızıyorum 🙈
emineuygurr Hayır bende hep senin gibi düşündüm. Kalp sesini duyduktan sonra kendini o kadar iyi hissedeceksin ki. Annelik delilik, kendini değil de hep bebeğini düşünüyorsun. Korkma hep iyi düşün. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
NurCeren00 emineuygurr inşallah azıcık olsun yüreğime su serpilsin istiyorum 6+4 te inşallah duyarız kalp atışlarını 🥺
emineuygurr NurCeren00 canım merak etme ben alttan bakıldım hemen duyuldu 6+3 te. Ama karından bakıldığında duyulmadı. Onun için 8. Hafta net duyulur dedi doktor.
NurCeren00 emineuygurr hadi inşallah benim rahmim ters olduğu için normal ultrasonda rahmin içini göremiyorlar o yüzden mecbur alttan bakacağız bir süre dedi
Kiki-rikii GizemSultan bende yarın kese görmeye gidicem. Şimdiden diyorum annelik nasıl bir manyaklikmis daha susam tanesi kadar ama endişesi korkusu dünyalar kadar inşallah sağlıkla kalp atışını duyarız
NurCeren00 GizemSultan eşim çok mutluydu baba olucam diye. Korkularımla onunda modunu düşürdüm şimdi iki endişeli akşamları birbirimize bakıyoruz 😂
NurCeren00 Papl ay bu ben 😂 şimdi evde kalp atışını duymak için minik cihazlar çıkmış ama 16. Haftadan sonra kalbi duyaniliyormuşsunuuuz. Benden duymadınız 😂😂😂😂
balarisi06 NurCeren00 sanırım bu hisler herkeste oluyor ama yine de aklına öyle bir şey geldiğini fark ettiğin an Allaha teslim ol. Herşey Allahın izni ile çok güzel olacak de kafanı başka şeylere ver. 😍
D-uysal NurCeren00 ah canım benim bu 9 ay böyle devam edicek kalp atışını duyunca hareket etmeye başlıcak 2 gün hareket etmese bu sefer noldu diye meraklanicaksin anne olmak zormus ve sabir işi gerçekten
Mmhtpmhmt04 NurCeren00 aynı duyguları yaşadım sizinle hatta burayada sormuştum o duygu geçmiyor ilk baslarda kalp atışını insan merak ediyor orda mi duruyor mu ne durumda diye hissetmeye başlayınca ben 24. Haftada tam olarak hissetmistim bu sefer her gece ve sabah uyandığımda acaba orda mı yaşıyor mu duygusu vardı hissedince bir nebze rahatliyorsun en azından hareket edince orda olduğunu biliyorsun içini ferah tut günler çabuk geçiyor 8 gün oldu doğum yapalı fakat en başa dönmüş gibiyim uyuyor mu kustu mu duruyor mu hep bu düşünceler sanırım ömrümüzün sonuna kadar bu düşüncelerle yaşayacağız sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🙂
Zyneepemree NurCeren00 salı günü kontrolüm vardı öncesinde covid geçirmiştim çok şükür kalp atışı falan çok iyidi bayağa da gelişmiş miniğim🥰 doktorun odasından çıktığım an tekrar kalp atışını duyma isteğim oluştu 7.5 ay nasıl geçer bilemiyorum
132025 NurCeren00 sonrada hareket etse de iyi olduğunu bilsem diyosun sonrasında sıkıntı yok😂 ben ilk gebeliğimde olumsuz tek bişey bile düşünmemiştim ama sonraki iki gebeliğini kaybettim şuan tekrar hamile olduğumu öğrendim bi an önce doktora gidip olumlu bişeyler duymayı bekliyorum sürekli iç çamaşırımı kontrol ediyorum kan falan varmı diye belli bi zamana kadar benim içinde çok zor olucak
GizemSultan Kiki-rikii Kiki-rikii Kiki-rikii inşallah canım, şimdiden böyle tedirgin oluyorsam sağlıkla kucağıma aldığımda nasıl olacağımı sorguluyorum bazen. Yarın ikimiz içinde çok güzel bir gün olu inşallah 🙏🏻
Redpepper Valla derler ya rahme dustugu andan itibaren endise bitmiyor. Herkeste oluyordur bence. Ilk ogrendigimde saglikli mi diye 2 gunde bir kan verdim sonra keseyi gorduk o hafta yapilan kan tahlilinde hepatit c oldugumu ogrendim psikolojim berbatti surekli agliyordum sonra kalp atisini duymaya gittik ama hepatit o kadad uzduki beni duymadim bile digru duzgun. Neyse sonra detayli ogrendikce kaygilarim azaldi biraz gebelikte bebege gecmiyormus dogumdan sonra tedavimi olacagim dogum sirasinda dusuk bir ihtimalmis bebege gecmesi. Dua etmekten baska elimden birsey gelmez. 12 haftalik oldum her kontrolde yine birsey mi cikacak diye yatiyirum valla ultrasona sanirim 9 ay boyle
Pelin__1 NurCeren00 evet canım kalp atışı duyduktan sonra sırada şey var acaba sağlıklı mı kalbi atıyor mu ya kalbi durursa😃 18.haftadayım arada pıt pıt bi şeyler hissediyorum ama tam hareketini hissedene kadar o endişeler hep oluyor hep
NurCeren00 Pelin__1 çocuk bana çekerse yandım ben hiç kıpırdamamışım çoook nadir kendimi bi kışırtılar olurmuş hep 😂
Adakbebek2020 Pelin__1 bende 7 +2 normal ultrasonda göremedi doktorum bebegı. Vajinadan baktı gördü kalp atışını dinledik. Gümbür gümbürdü çok korktum ama çok sukur duyduk küçük oldugu için mi normalde görülmedi acaba🥰sorun olmaz dimi anneler
Morvy NurCeren00 canım o kalp atışı korkusu hic bitmeyecek sanırım bem 15+1 haftalığım her kontrole gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor acaba kalbi atıyormu diye duyunca rahatlıyorum sonra eve geliyorum 2-3 gün sonra tekrar öyle düşünüyorum😑