Orucu12 Kızlar bacaklarım cok agrıyor ozellikle sag bacagım cok agrıyor cok zorluyor ayagımın ustune basınca hareket ettirince aglayacak gibi oluyorum boyle olan varmı çözum bulan yürürken kasığımada sancı giriyor son zamanlarda zormus Rabbim yardımcımız olsun? Süt olsun diye yaptıgınız bisey varmi ? Uzun oldu hakkınızı helal edin.
FeriDEniz Orucu12 geçen gün aynısı bana da oldu. Üzerine basamadım bi süre. İki gün magnezyum hapını ihmal etmiştim. Gece kramp girdi, sabahına bu durumu yaşadım. İlacımı içtikten Sonra düzeldi.
Elif1ekim Orucu12 vallassol bacak agrıs ı var kalçadan giriyor magnezyumum da eksik değil doktor baktı ama bende şurada bekleyim 36 haftalık benimdr
ZozanKorkmaz Orucu12 benim 25 haftalarimda oluyordu doktor magnezyum ilaci vermisti. Son gittigim kontrolde 3 5 gun daha icip kesmemi soylemisti.
Orucu12 Magnnezyum ilacı kan ilacı kullanıyorum zaten ama bazen yürütemiyecekderecede oluyor. Persembe gunu randevum artık o zsman soracağım tekrar bebek iyice asagı indi kafası asagıya dönmus demisti o zamandan beri kasıklardada agrı oluyor heralde gelmeye hazırlanıyor benim ki😊 Rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah 🙏🙏