pinarr03 39+2 hamileyim dün ve bugun akınti geliyor ama bir anda sulu ic camasirimi falan islatiyor surekli akmiyor ara sira acaba suyum mu geliyor bugun kontrolum vardi doktoruma soyledim suyu iyi dedi sorun yok dedi basina boyle birsey gelen var mi acaba
Deletedmom404 pinarr03 beyaz akıntı da varsa sıkıntı etme canım bende bi ara ayağa kalktığım anda suyum geldi sanmıştım azcık aktı geçti su olsa bi anda gelir durduramazsın derler
Deletedmom404 pinarr03 40 haftalık olunca bi kontrolün daha vardır tabi o günden erken gelmezse bebeğin gittiğinde tekrar bakarlar suyuna canım
pinarr03 Deletedmom404 agrilar basladi ama acilma yok bekliyorum bakalim hayirlisi olsun insallah canim hepimiz icin
Deletedmom404 pinarr03 amin inşAllah canım bende de sabah karın bel çevresi ağrımaya başladı bi umut heyecan yaptım geliyomu yoksa bebeğim diye ama şimdi geçti 🙈🤦♀️
pinarr03 Deletedmom404 benim bu sabah kanamam ve lekelenmem oldu sancilar cogaldi doktora gittim 1 cm acilma var dedi acaba dogum ne zamana olur ki canim
Deletedmom404 pinarr03 ayy çok heyecanlı 😍🤗 sancılar sıklaşıyosa Doğum yakındır o halde Allah yardımcın olsun kolaylık versin canım darısı başıma inşAllah bende bi doğuraydım hayırlısıyla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻