3MelekAnnesi3 Zeynepyrdnkl benim 5 kilo gitti 3 kilo oglum dogdu 1 kilo plesanta desek 1 kilo kan su vs 😂😂😂
Yrnkrm Zeynepyrdnkl doğumdan 1 hafta sonra 12 kg zayıfladım zaten 1 hafta kilo düşmesini beklemeyin aşırısı şiş oluyorsunuz göbek falan kalıyor öyle 1 hafta sonra iniyor ben sezeryan oldum normal doğum için göbek geçerlimi bilmiyorum ama
Melek-16 Tubikcay bir şey sorabilir miyim size ben de? Ben de muhtemelen 18-20 arası gidicem doğuma. İlk 6ay baya aldım. Sizin de öyle miydi?
Ozgeyilmaz22 Melek-16 muhtemelen bende 19 20 giricem doğuma ilk altı ay normal sonra iki iki buçuk aldım çünkü kan ilacına başladık ve ben ona bağlıyorum umarım bi 10 kg doğumda gider çok mutlu olurum sahsen 33 hafta dayım şişkinlik başladı catlıcam valla
Ozgeyilmaz22 Melek-16 su içiyor musun suyu şimdi bol bol iç çünkü 30 dan sonra mide yanmaları aşırı aşırı oluyor ve suyu da içemiyorsun ama bende su içtiğimden Şişkinlik problemi yaşamadım WC ye rahat çıktım son haftalardaki şişkinlik değil ödem oluyor çünkü vucüt su tutuyor.
Zeynepyrdnkl Merve__kozz ay maşallah sadece çocuğun kilosunu almışsınız siz üzerine birde doğumdan sonra 4 eksi ile bitirmişsiniz🙈😂
DDT Zeynepyrdnkl Ben 64le doğuma girmiştim, ertesi sabah eve geldiğimde 57kiloydum. Bebeğim 3860 doğdu. Rahim toparlanıp göbek azalınca da 1 kilo daha gitti, sütüm kesilince 1 kilo daha gitti. Şimdi 55 kiloyum, oğlum 5 aylık ❤️
Zeynepyrdnkl Morvy valla ben moralimi bozmamak için verdiğim kiloyu saymıyorum kendi kılomdan hesaplıyorum 72 ydim mesela şuan çıktım 70 olmuşum iki gündür griptim bu durumda 4 kilo diye hesaplıyorum lütfen sizde öyle hesaplayın 😂😂😂
Morvy Zeynepyrdnkl zaten böyle hesaplanıyormuş bende öğrenmiş oldum zaten diğer şekilde herkes bir 30 kiloyla kaptırdı heralde hamileliğini😂
Beyzan Zeynepyrdnkl doğumdan sonrs ilk hafta kontrole gittiğimde sadece 5 kg gitmişti benden çünkü ödemim coktu ama sonra 2 ayda filan 20kg gitti toplamda 25 almıştım
Beyzan Zeynepyrdnkl evet verdim.ama hayatım boyunca hep çok zayıftım 1.75 boyum 48-50 kilom vardı gebelikte nasıl olduysa 75 kg oldum sonrs full emzirme ve günlük hareket ile bitti hepsi
Zeynepyrdnkl Seyhan-Sefa07 yazılanlara bakarak söylüyorum galiba herkesin bir hafta da yavaş yavaş aldıkları gidiyormuş
Zeynepyrdnkl Morvy canımız sagolsun ne yapalım elden başka birşey gelmez korumadan yediğim tek dönem bu ömrüm boyunca hep diyet yaptım yeter artık 😂
momtobe8 Zeynepyrdnkl ben 70 kilo ile hamile kalmıştım. sizin gibi ilk 15 hafta 3,5 kilo berdim sonra almaya başladım. Doğuma girerken hastanede tartıldım 87 kilo çıktım. 4350 benek doğurdum. Doğumdan sonra yine tartıldım 82 kiloydum🤷♀️ Ama 10 günde 76ya düştüm. Uzun bir süre orada kaldım süt olsun diye yiyip içmekten. 1 sene sonrada 72 oldum. 2 kiloyu bir türlü veremedim bermek için de çok uğraşmadım açıkçası.