Cananakdeniz Merhaba kızlar bugün yarın adet olmam lazım sabah lavaboda peçeyle sildiğimde fark ettim açık kahverengi leke geldi ama sadece peçeye sildiğimde geliyor ped te birşey yok kızlar adet öncesi lekelenme mi yoksa yerlesme kanamasi falan mi bilgisi olan varsa bakabilirmisiniz rica etsem kızlar 🙏🙏 https://hizliresim.com/Ip5xXD
Seses Cananakdeniz canım bendede böyle olunca ya öğleden sonra yada ertesi gün oluyordum. Ama rabbım herşeyın hayırlısını versın cokda Ümit etme sonradan. İnsan çok üzülüyor
Bebebebe Cananakdeniz benimde 4 -5 gün öncesiydi daha koyu kahverengi ve kırmızı arası peçete ıslaktı adet oldum sandım ama devamında kanamaya dönmediği için anladım brn yerleşme kanaması olduğunu . Seninkide kana dönmediyse olabilir valla
Cananakdeniz Cyln34 ay inşallah canım ya sabah test yaptım negatifti ama bilmiyorum erkendir belki diye kandırıyorum kendimi işte
Canipek7 Test için bi 9 gün falan geçmesi gerekiyor net cevap Alman için Kan tahlilindede çıkması için inşallah hayırlısı olsun
supermommm Benimde yarın adet günüm ama bilmiyorum kasıklarımda agrı var özellikle sol taraf bazen agrı geliyor sonra geçiyor adet agrım var gibi ama
Cananakdeniz Mishon aynen canim benim de oyle olmustu ilk gebeligimde adet olmam gereken gunde leke gelmisti boyle yerlesme kanamasiydi tabi ama 6 hafta 1 gunlukken dusuk yaptim ben 5 6 ay önce rabbim kimseye yasatmasin tekrar istiyorum simdi ilk gebeliğim olacak insallah hayırlısıyla 🙏🙏🥰
Leylaalin Bende adet olmadan 1 veya 2 gün önce bu tarz leke galiyordu sonrasında adet kanamam geliyordu ama diğer aylarda sende nasıl oluyordu o önemli
Cananakdeniz Leylaalin geliyodu her zaman olmasada ama arada kan falanda geliyodu onda sabah 7 den beri geliyor kan falan yok daha bekliyorum falan pede falan bulasiyordu o, pedde birşey yok suanlik tuvalete gide gele bi hal oldum geldimi falan diye 😂😂😂
Leylaalin Leylaalin Umudunu kirmak istemem ama yerleşme kanaması uzun sürmez 1 2 kere leke gelir kesilir gün boyu veya bi kaç gün sürmez yinede kişiden kişiye değişe de bilir hakkında hayırlısı olsun 🌸
supermommm Cananakdeniz benimde öyle umudum yok ama hayırlısı diyorum tabi rabbim ne zamanı uygun görürse illaki ama insanın kafası takılıyor genede işte
Cananakdeniz Hahahh12 inşallah hayırlısıyla ya 🥰🙏 sanmiyorum ama büyük ihtimal hastalancam gibime geliyor hiç ümidi yok her ay her ay alıştım artık sanirim
Cananakdeniz Seses evet ya üzülüyor tabi insan hamin inşallah rabbim isteyen herkeze versin inşallah 🙏🙏
Cananakdeniz Leylaalin aynen yok umutlanmıyorum zaten canım alıştım artık ya sağol yinede her sildiğimde gelmiyo bazen geliyo bazen gelmiyo anlayamadım bekliyorum bakalım haber ederim adete dönünce hayırlısı bakalım 🙏🙏🥰
Cananakdeniz supermommm kirmiziya döndü canım yarim saat önce çok az ama sanırım dediğim gibi adet oldum malesef