Emel38 Yasinimm doktora gidin..ben ıkınmıstım kabirliktan dolayı benden de gelmişti.doktor ıkınma kabız olma demişti.
Demir06 Yasinimm Umarım sağlıkla zamanında alırsınız kucağınıza ama eğer öyle bir ihtimaliniz varsa doktora başvurun
Yasinimm Demir06 amin inşallah ne olur duanızı eksik etmeyin doktor her gün her gün gelme diyor ne yapsam bilmiyorum 😭
zippirana Yasinimm bazı doktorlari anlamak gercekten zor riskli bir durumda gelme ne demek. İhmal etme sakin mutlaka git doktora gerekirse baska doktora suyun gelmesi dogumun baslamasi demek ama bazen sizinti olabiliyor ve sureci uzatabiliyorlar.a
archmom Yasinimm canım bebeğinin hayatı önemli olan doktorun ne dediği değil . Belki suyun sızıyor. Git sen canım bakma doktoruna . Ya da istiyorsan baska birine git . Ama mutlaka git . Daha bebeğin dogum sınırına gelmemiş . Belki yatman gerekecek . 🙏🏻
Demir06 Yasinimm gidin yani Allah korusun birşey olsa niye gelmedin der sıyrılır içinden.Hiç birşey olmasa bile içiniz rahatlar
kubra_karatekin Sen doktorun dediğine ne bakıyorsun Ona neymiş her gün her gün gelme ne demek hemen hastaneye git doktor niye geldin derse de cevabını ver hayrına bakmıyor sonuçta bebeğin hayatı söz konusu