Elifiko Haftamdayım geceleri resmen 4 tane üst değişiyorum. Bugüne kadar yaşıyodum gece terlemesi ama bu haftalarda iyice arttı resmen 4ü de sıksan suyu çıkar. Bu durumu yaşayan varmı🙄
Busra34ybg Elifiko malesef canım bende kısa kol ile yatmama rağmen gece 2 3 kere üst değiştiriyorum özellikle boyun kısmım ensem su içinde kalkıyorum 35. Haftadayım bende😒
Sulbiye Elifiko ateş basıyor ya ben üstümü açıyorum eşim kızıyor gece üstün hep açık diye o kapatıyor üstümü bana yangın diyor😂klimalı odada duramıyorum hemen kapatıyorum
Elifiko Busra34ybg demekki genel bi sorun😕 bendede işte o haftalardada vardı zaten. Acayip can sıkıcı yastık yorgan bile ıslanıyor😒
Busra34ybg Elifiko ya iyiki yaza denk gelmemiş hamileliğim diyorum kışın bu haldeysem evde kombiyi açmıyorum resmen daraltıyor sıcak ince battaniye ile yatabiliyorum 😒
KayBus Bende 29. Haftamdayım. Hamileliğimi öğrendiğimden beri gece terlemesi yaşıyorum ama son 1 haftadır sıksan suyu çıkar gerçekten kısa kollu yatıyorum ve evim soğuk ona rağmen böyle bende doktora sormayı düşünüyordum
Ozbk Önceden hiç terlemezdim , 24 . Haftada falan başladı karnımda hep isilik çıktı kasındı pişik kremi sürdüm 1 ayda fln anca azalmisti. Şimdi 36+4 hala terliyorum 😓