Bsmlh eminekaran ilkte 8 aldım doğumdan çıkınca vermıs gibi ip ince kaldım 🤣 ki gitmişti hepsi 10/20 günde bunda 30!h bitiyor 5 kg aldım
OzgeAlya eminekaran 71 kiloyum 🤦🏻 Allah’tan boyum varda kurtarıyor 🤭 15 haftalığız 5 kilo verdim 🙋🏻♀️
gamzosgamzos Havva- zaten dogumla birlikte 11 i gitmisti geri kalani aralikli oruc diyeti ve leslie yaparak verdim 6 bucuk ay anne sutu aldi kizim red yaptigi icin sut doneminde kafama gore birsy yapmadim emzirme bitince yaptim
BurcuLice Mzgnormann 😅 doğumdan sonra ödem vs bebekti derken bi 6 yada 10 kiloya kadar düşüyormuş ama sonrasına bakıcam artık diyetisyene giderim belki 😅
ozge8693 Mzgnormann ben de 11 kg almışım 26 haftam bitiyor yani öyle aşırı yemem içmem de yok nasıl oluyor aklım almıyor çok üzülüyorum. Yesem dert etmeyeceğim yedim aldım diyeceğim ama öyle abur cubur hamur işi yemiyorum ona rağmen böyle. Doğuma kadar kaç olurum kim bilir
Bencisuce Mzgnormann ben de 26. Hafta 12 kg 🤦🏽♀️ her defasında artık tartılmayacağım desem de yine duramıyorum tartılıp moralimi bozuyorum. 😃
Bilgenurrr 44ile hamile kaldım 58 kiloyum 34 haftalık çok mutluyum ilk defa kilo aldım 😁 inşallah geri gitmez kalırım böyle 😂😂
Mom053 Bsmlh bende 16 haftalık hamileyim hiç kilo almadım çünkü çok yemiyorum eskiden nasıl yiyorsam o şekilde devam ediyorum. Hamileliği bahane edip çok yiyen hanımlara tavsiyem yemeyin kilo alan yiyordur alıryordur yemezseniz almazsınız
Semashbl 55 ile hamile kaldım 26+5 daha ve 9 kilo aldım bile 🙍 daha da kaç kilo alırım bilmiyorum 😬 hiç istemediğim bir şeydi fazla kilo ama nasıl aldım anlamadım bile 😅 inşallah veririm doğumdan sonra 🙈
Gzd_ eminekaran 30 kilo aldım ✋🏻9 ayda 20 kilosunu verdim fakat gene hamileyim şimdi ilk gebelik gibi değil kilo almayıp aksine zayıflıyorum buradaki annelere tavsiyem asla morelinizi bozmayın bebeğiniz 6 aylık olunca hızlıca vermeye başlıyorsunuz 😁
gamzosgamzos _seda_ sagol canim 11 kilo dogumla gitti kalanida aralikli oruc diyeti ve leslie ile verdim 😂