Peraaaa Kızlar meehaba 19+6yım ‘ilk gebelik’ Bebek hareketlerimi bilmiyorum ama ara sıra karnımda ve kasıklarmsa pıt pıtlar oluyordu 10 gündür Fakat 4 gündür hiç bişey hissetmiyorum Normalmidir, cok kötüyüm :(
sedardahuseyin Peraaaa 39 haftadayım oğlum öğle alıştırdıki bu aralar sesiz takılıyor her fırsatta doktora gidesim var bacım analık işte
Mom084 Peraaaa 20 de hissetmeye başladım 23 de 25 duymadığım oldu acile gittim.. Merak etme çok küçükler ters dönüyor uyuyor, Dr 28 den sonra düzene girer dedi bir diğeri ise 30. Haftada dedi. Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa merak etme
Selinda Peraaaa doktor bana 20 ye kadar hissetmezsin demişti. Bence korkmayın daha yeni seyirmeler hissetmişsiniz.
sedardahuseyin Peraaaa aslında yeni bn ozmnları bile oynadığının farkında değildim içinde kalacağına git bi doktora canım
Mom084 Peraaaa çok hareket halinde misin? 4 gündür yoruldun mu!!?? Bi karanlık yere çekilip tatlı yiyip süt içip 2 saat bekle yine hiç pıt pıt bile hissetmezsen Bugun acile git canım Yada saglık ocagında kalbini Dinlesinler Bi bebekciğin