Kubranurbulur Uykucu eşim benden çok istiyor onları bırakmıyor bırakmayalım diyor ben temizlerim her şeyini mamasını bile koyarım diyor
Kubranurbulur Seqnem bende öyle vermek istemiyorum yapmam gerekenleri bilmek istiyorum sadece onlarıda öğrendim 🙏💞
Minaveannesi Kubranurbulur biz sahiplendiğimizde 40 günlüktü parazit iç dış aşıları yapıldı işte sonra da karma aşıları oluyor Bizim hekimimiz asi zamanları geldiğin de haber veriyor Sende talep et istersen kuzum boylesi daha kolay oluyor
sgenc Seqnem hastanede ilk giydiği kıyafeti bebekten önce eve getirmeyi bize de veterinerimiz söyledi:) sonrasında nasıl olacak çok merak ediyorum. biraz zaman geçtikten sonra birbirlerinin en iyi arkadaşı olacağına eminim. umarım kıskançlık sürecini çabuk atlatırız:)
Azizesoran Kubranurbulur Benim de kedim var. Topsoplazma bakterisi oluyor kedilerde. Topsoplazma da çiğ et yiyen kedilerin dışkısında meydana geliyor. Sen o dışkıyı elleyip ellerini yıkamadan ağzına götürürsen eğer vücuduna giriyor. Ev kedilerinde mama yiyen kedilerde görülmesi zaten mümkün değil. Kaldı ki görüldü. Dışkısını elleyip ağzına götürecek değilsin😊 iç dış parazit aşılarını veterinerinle de konuş hamile olduğunu söyle 45 günde bir yaptırdık biz. Veterinerimiz öyle söylemişti. Hiç bişey olmaz korkma. Kumunu değiştirirken eldiven kullan için rahat etsin. Ben kedimin poposunu patilerini filan ıslak mendille siliyordum 🤣 şimdi kızgınlık zamanı çiftleşmesi için aldığımız yere verdik. Henüz bebeğimle tanışmadı. Kısa bğ süre sonra gelecek pamuk prensesim.
hm35 Kubranurbulur ben besliyorum, 9.ayıma girdim hiç bir sorun yaşamadım aksine bana yoldaş oldu. zaten aksini düşünemem o da evladım gibi. doktor zaten toksoplazma testi yapacak belki bağışıklığınız bile vardır olmasa da kumunu başkası temizler. aşıları tamsa hiçbir sorun yok
Aleynabardak Canim benimde kedim var oglum yeni dogdugunda almistik bebegime arkdas olmasi icin bebegime hic zarari olmadi hatta yarari olduu en iyu arkdasii kedimizz oglumun . Onu haricinde suan hamileyim ve kedimiz disarda gezen bi kedi degik surekli evde asilari var dkktorum sorun olmaz asilari herseyi tamsa dedi . Sorun olcagini sanmiyorum inann yarari olur bebisin dogunca