ElifSencan123 srpkse evet ben perinataloga da gittim ama benim başından beri hep 110 civarı geliyor bazen 120lere çıkıyor düzensiz yani kalp atışları 27.haftaya geldim hep aynı oyuzden her hafta fetal eko çekiliyor ama kalbinde bir rahatsızlığı yok çok şükür ki. Tek sorun ritim bozukluğu olması oda 110 nun altına düşmediği için bir tedavi yapılmıyor şuan da
srpkse ElifSencan123 anladım canm. Umuyorum doğduğunda çok sağlıklı bi bebek olarak dünyaya gelir o atan kalbi de yüzünüzü güldürür Üzülme çok da problem değilmiş bak
srpkse Biricigim yaaa:) Çok sevindim canm benim.. Bak iyiymis bebeler boşuna stres yapmışsın Anne yüreği iste en küçük biseye ici gidiyo. Ama soğukkanlı olmak lazım 🤗🤗
CansuBb ElifSencan123 Merhaba hanımefendi 😊 Benimde bebeğimde kalp ritim bozukluğu var dendi. 35. haftam bitti. Bir ay öncesine kadar böyle bir durumum yoktu. Geçmiş forum yazılarını okurken gördüm ve sormak istedim; bebeğinizin ritimleri doğumdan sonra düzeldi mi yoksa ilaç tedavisi aldınız mı ? Ve doğumunuz normal mi oldu sezaryen mi? 🙏🏽
ElifSencan123 CansuBb Merhaba benim kızım şuan 3 yaşında oldu bile çok şükür. Ben 9 ay boyunca gittin geldim sürekli hep kalbine bakıldı ama doğunca kalp atışları normale döndü hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür doktorlar da anne karnında olabilen bir durum dediler sadece. Ve normal doğum yaptım herşey yolunda gitti şükür inşallah sizinki de öyle olur
CansuBb ElifSencan123 Sizin adınıza çok sevindim, sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah ❤️🙏🏽 Çok teşekkür ederim bir nebze umut oldunuz günlerdir içim sıkılıyor ister istemez. İnşallah benim kızım da doğumdan sonra atlatır 😊 Sağlıkla kalın 🌸