Dmndmn İyi akşamlar arkadaşlar.Ben sezeryan doğum yapmayı düşünüyorum ama devlet hastanelerinde sezeryan doğum yaptırmıyorlar diye biliyorum.Olan var mı varsa hangi sebeple sezeryan yaptırdılar acaba ? ☺️☺️
058elf Dmndmn canım genelde ekstra bi durum olmayınca ()makat gelişi, suyun azalması gibi )40 a kadar sezaryen yapmıyolar, 40 da da önce suni sancı veriyolar normal doğum olmazsa sezaryen yapıyolae diye biliyorm.
MinnieMouse Dmndmn bebegim erken dogdu, mudahale edilmesi gerektigi icin sezaryenle dogum yaptim. Onemli olan saglikli olmak. Dogum seklini bebek belirliyo, hep derlerdi nasil ya derdim. Kismetinde ne varsa o. Saglikla kucagina al.
Serifeisitmir Dmndmn canim sezeryan dusunuyorsan imkaninda vatsa devletle hic uyrasma derim cunki yapmıyorlar cok zor bir durum olmadıkça
Ozgeemrahh Merhaba arkadaşım 4 ay önce bakırköy devlet hastanesinde doğum yaptı cuma gecesi sancısı oluyor ve açılma bi 3 cm bi 6 cm oluyor 41 haftalıktı ve pzt akşam 9 bucukta normal doğum yaptırıyorlar devlet hastaneleri sezeryan yapmıyor benimde suan üçüncü gebeliğim mecburi sezeryanim hatta dün devlete gittim özellikle sordum sezeryan için gün veriyormusunuz dr bey dedim hayır son haftaya kadar sancı olana kadar bekliyoruz dedi
Dmndmn Ozgeemrahh o kadar bekleyip sancı,acı çekeceğime özele gider gününü saatini bilirim hiç değilse ☺️
Morcivert07 Ozgeemrahh iyide mecburi sezeryansın ne için bekliyorlarmış 40 haftanın dolmasını anlamadım çok saçma değilmi. Benim buradaki hastane 38gibi sezeryanda alırız çünkü ilk doğumumda sezeryandı
Ozgeemrahh Dmndmn ben zaten özele gidiyorum sadece tarama testleri için devlete gittim gitmişken sordum çok sacma yani
Ozgeemrahh Morcivert07 aynen çok sacma benim ıkinci dogumdada aynısı oldu 3 gün sancı çektim öyle aldılar