Akrepbebek Kizlar 10 haftalık gebeyim.nefes darlığı yaşıyorum ve boğazımı sanki sıkıyorlar mı desem dolu mu desem bilmiyorum bide öğürme isteği geliyor nefes problemi çektiğimde. Haftaya kontrolüm var. Boyle bir durum yasayan var mı? Korkmaya başladım artık
mlkkk Akrepbebek nefes darlığı yaşaman normal öğürme olayını da nefesi rahat alabilmek için refleks olarak yapıyorsun sanırım
Vildan19 Psikolojik olabilir nefesine odaklanmakta canım çok bende de oluyordu nefesim yetmiyor gibi ama üstünde durmadıkça gecti
Akrepbebek Vildan19 olabilir canım. Böyle kötü olunca insan korkuyor işte. Bazen nefessizlikten gidecem zannediyorum.
Akrepbebek mlkkk internetten araştırıyorum nefes darlığı bu haftalarda görülmez diyor ileri ki haftalarda görülürmüş . Öğürme isteği geliyor ama oguremiyorum canım
Vildan19 Akrepbebek evet ama kendi kendi kendine yenebiliyosun bunu ben sürekli öyleydim şimdi şok şükğr gect nefes egzersizleri yapın
mlkkk Akrepbebek kan basıncı ve kalbin kan pompalama hızı artıyor hamilelikte yani bu haftalarda görülebilir canım ama astım veya kronik astım da olabilir bi göğüs hastalıklarına görünün yine de
Aysehuma_33 Bende astım hastasıyım o haftalar çok nefesim daralıyordu kansizliktan kaynakliymis kan ilaci kullandım iyiyim canım belki sende kansizsindir
Akrepbebek Aysehuma_33 tahlillerim temiz çıkmıştı sadece demir eksikligin var dedi onun için de ilaç alıyorum canım