Meryemervee Sanırım nişanım geldi sorum şu nişan geldikten sonra sezaryen oluyor mu ? Ya da nişan geldikten sonra doğum tahminen ne zaman gerçekleşir? 39. Haftadayım bu arada.
yigitalpinannesi40 Meryemervee Nişan geldikten 3 gün sonra da olabilir canım o günde olabilir doktoruna bir danış istersen
babyceylan Meryemervee kuzenim nişandan sonra 15 gun bekledi bebek kaka yaptindiye acil sezeryana aldilar kaka yapmasaydi sancısını suyunu bekleyeceklerdi. nisan dogumun yaklastigini gosterir bebegin kanala girdigini rahimde yumusama ya da acilmanin basladigini gosterir dogum seklini degil.
Pkosendrom Canım benim arkadaşım geçenlerde doğum yaptı sezaryen. Birden suyum geldi doktora gittim sezaryene aldı dedi demekki oluyor. Çünkü nişan sudan önce gelir
Meryemervee Munisee umarım sen ve bebeğin iyisinizdir ve sağlıkla kucağıma almak bana da nasip olur değişik bir psikolojiymiş bu doğum yaklaştıkça 🙈
Meryemervee babyceylan salı günü çatı muayenesi olmuştum doktor kanaman olabilir dedi ama olmadı bugün de nişan gelince biraz stres yaptım sanırım ne olacak şimdi bundan sonra diye 🙈 çok teşekkür ederim
babyceylan Meryemervee Meryemervee 39. haftaya girmissiniz istedigi vakit saglicakla gelsin insallah yavrunuz
Munisee Meryemervee umarim sende iyisindir kizim 17 aylik oldu simsi 5 aylik hamileykm ikinci cocuguma bakalim bu dogum neler yasaticak bize her ani cok ozel insallah sag salim alirsin kucagina