Hanımlar 33. haftamdayım ve 2 aydır eşimle olan hem maddi hem manevi sorunlar nedeniyle ailemin yanındayım. Eşim bir daha ki haftasonu almaya gelicem demiş ve ben gitmek istemiyorum. Psikolojik sorunlarım var ve ailemin desteğine ihtiyacım var bunu bildiği halde inat ediyor. Bana en son yazdıkları bu şekilde "“2 aydır ordasın dardaydık zordaydık tmm eywallah ama yeter anliyormusun ailenin yanında kalma hevesini tadında bırak sıkılmaya midem bulanmaya başladı artık ve tekrar tekrar söylüyorum kocalık babalık hakkım varsa eğer benim artık orda kalmana müsadem iznim rızam yok bunun üzerine yapacakların söyleyeceklerin burda kurduğun aileye zarar vericek haberin olsun, ii geceler..”"
Bakın 2 aydır ailem pervane oldu etrafımda, bebeğe tek parça şey alamamıştım hemen hemen herşeyini aldılar. Kendisi ne doğru düzgün aradı ilgilendi ne tek kuruş para gönderdi bu süreçte, şimdi de kalkmış bana bile değil anneme söylüyor gelip alacağını. Ben pazartesi dr gidicem acaba bana yolculuk yapamaz gibi bi rapor felan verir mi? Birde gitmek istememekte haksızmıyım.? 😔