aslihangacal kızlar merhaba, az önce sol tarafıma yatarken aniden kalbim aşırı şiddetli çarpmaya başladı. hiç böyle hissetmemiştim bu yaşıma kadar. sanki kalbim balon gibi şişip iniyo gibiydi. çok korktum başına gelen var mı sakıncalı bi durum mudur korkudan geri yatamıyorum
hatice_Akyalcin aslihangacal canım benim tansiyon sıkıntım oldu ikimci gebeliğim tansiyonum yükseldiği zaman aynı senin gibi hissetmiştim Allah korusun kontrolünde şöyle doktoruna ben söyledim üç kere tansiyon ölçütler üçüde yüksek.cikti kan idrar verdim onlarda sıkıntı yok ama tansiyon hala normalden yüksek seyrediyor
Baobap aslihangacal gebelikte çarpıntı çok normal bir sorun. Ama bazen kan değerleri düşüklüğünden bazen de tiroide bağlı olabiliyor. Sürekli olursa kan değerlerinize mutlaka baktırın.
aslihangacal 343434 bende ilk deda oldu şimdi korkudan sağa yatıyorum ama sol omzuma doğru kramp gibi ağrı giriyo nefes alınca bazen. anlam veremiyorum
Sedamelodi Kalbimiz iki kişi için atıyor daha çok kan pompalıyor o yüzden, benim ne zaman çarpıntı gibi olsa hemen tansiyona bakıyorum nabzım 110 120 çıkıyor, normal bu dönemde