svmcmn Merabalar, 30+5 günlük hamileyim. Bugünlerde vajinada sanki çişim varmış gibi bir his var. Acaba benden başka bunu hisseden kimse var mı? Erken doğum belirtisi olmasından korktum açıkcası. Şimdiden teşekkürler 🥰
2prensannesiiii svmcmn bende 30+2 aynı durumdayım ve bebek aşırı derece de mesanemde oynuyor resmen bende erken doğum olmasından korkuyorum 😔
mlkkk svmcmn öncesinde yok muydu ? Kese ve bebek büyüdükçe idrar torbasına baskı yapar ve idrara sıkıştırır ve üşütme gibi çişi yaptıkça sanki hala var gibi hissettirir 20den sonra bu sık idrara çıkma olayını yaşamadınız mı hiç 😊
Sigde svmcmn ben yaşadım çok zor bir durum. Yolda yürürken sanki her an altıma yapacakmışım gibi oluyordu adım atmakta zorlanıyordum. Wc ye gittiğimde sadece bir kaç damla geliyordu tuhaftı. Doktor idrar yolu enfeksiypnu ve baskı erken doğumdan şüphelendi ama ikisi de çıkmadı sonra geçti kendiliğinden. İhmal etmeyin yine de gidin anlatın durumu. Geçmiş olsun 🙂
Eji svmcmn hayatım boyu bu hissi ara ara yaşıyorum ve ne zaman bunun için doktora gitsem enfeksiyon çıkıyor hep.👀🙇🏻♀️🤷🏻♀️ İdrar kültürü temiz çıkıyor ama tahlilde hep lökosit çıkıyor🤭
Prensesim3 Erken Doğum değilde Bebeğin büyüdükçe baskı yapıyor idrar torbasına olabilir yada sistit diyorlar ya idrar yolu enfeksiyonu o zamanda hep çişin varmış gibi bir his oluyor canım
Zeycannn 2prensannesiiii 27. Haftadayım ve bana da aynısı oluyor ben de erken doğum olur mu diye korkuyorum ama sanırım bebek makat pozisyonda olduğu için vajinaya vuruyor
svmcmn aysel_gunes yakınlarda yaptırmadım, başka bir belirttim yok çünkü… Yine de kontrol ettirmek lazım ama 😊 teşekkürler yorumunuz için 🥰
svmcmn mlkkk evet sık idrara çıkıyorum, günde 3 litre su içince zaten tuvalette yatıp kalkcam nerdeyse 🤣🤣 ama bu his böyle baskı yapıyor gibi, bebek büyüdüğü için heralde. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏
SutlacimiYedimmiBen svmcmn aynen bnde bu durumu yasiyorum birde icerden vuruyor vajinaya dogru bi gidiklanma gissi geliyor tuhaf bi his sanki çıkacakmış gibi bi tuhaf oluyorum haftamız aynı
nikoland Geçmiş olsun canım doğana kadar öyle 😭😄 yapıp çıktığın anda bile sanki hep tuvaletin varmış gibi hiç geçmiyo