Kahramankentli Kızlar sanırım benim bebek kız kanala yerleşti vajinamın üstümde kıpır kıpır şuan sürekli tuvaletimi getiriyor karnımın üst tarafı da baya rahatladı tekmeleri de baya aşağıda atıyor tahminen ne zaman doğururum tecrübeli anneler 38+1 olduk 😀👋
Emel91 Kahramankentli ama öncelik benimdi 40+3 oldum 😃 hadi hayırlısı bi gelişme olduğunda yaz mutlaka 🤗
Umutcumunannesi Kahramankentli bizde tam 38 olduk bugun ara ara giren ağrıdan baska bisey yok oglumda oldukca hareketli
Kahramankentli Umutcumunannesi pazartesi kontrolde kanalda değildi bebek ebe bol yürüyüş yap dedi bende yürüyorum o günden beri üstüne squat falan da çekiyorum bi de 2 haftadır düzenli hurma yiyorum canım belki bunların faydası olmuştur yarın kontrolde görücez inmiş mi inmemiş mi
Umutcumunannesi Kahramankentli bakalim hadi inşallah 😊benim sadece alt tarafina bicak saplanir gibi agri oluyor doktorum normal artık dedi
Baharbek Kahramankentli benimki 4 kilo oldu yerlesemedi maleseff iri diye 🤭 2 gün sonra sezeryan olacağım 39+5te