YaseminBatrk Emel91 doktorunuz normal doğum İÇİN bebeğin kafasını yerleşmiş falan dedi mi . Allahım tek avazda kurtarsın inşallah
YaseminBatrk Mustafa8gulsah ayyy inşallah bir doğurayım Allah’ın izni ile hemen yazacağım ❤️ Size de kolay doğumlar diliyorum inşallah
Magnolina YaseminBatrk merhaba ,37 haftadayim bende dün karnım baya aşağı indi sizinde oldu mu oluysa kaç gun sonra Nisan geldi
YaseminBatrk Magnolina ya dışardan bakanlar karnın hala inmedi diyor valla nasıl iniyor anlamadım 😅 benim direk nişan geldi
Srkt Magnolina bende merak ediyorum benimde iki gündür asagı indi suan 38+5 günlüğüz kaç günde nişan gelebilir acaba
didemblr YaseminBatrk Allah’ım hayrli saglkli kolay doğumlar versin insllah hepimize çok teşekkür ederim
suramilaninannnesi YaseminBatrk benim karnım oturunca koltuğa değiyor o derece aşağıda ama hala gelmedi cimcime 😄
Rmykzc YaseminBatrk hayrlı saglıklı dogum lar olsn ıns nişanınız nasıldı ara ara geldımı yoksa nı anda gelip bıttı mı bıde nişandn kac gun snra dogum oluyor
YaseminBatrk Rmykzc aminn. Cümlemizin doğumu kolay sağlıklı olur inş . Nişanım sümüklü bir şekilde kanlı geldi . Akşamında kahverengi leke geldi hastaneye gittim ama sancım hiç olmadığı için geri gönderdi doktorum 2 cm açıklığım var bekliyoruz
Magnolina Emel91 içime su serpriniz karnım aşağı indi bugun de ödem.oldu ayaklarım da korkmuştum hemen gelir mi diye
Damla_190 YaseminBatrk çok tesekkür ederim ya içim bi nebze olsun ferahladı😊amin insallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏
Damla_190 Nisakrmn3 ay valla ne yalan söyleyeyim bende òyle😄Ama ilk olunca insan korkuyo burda ya postta hep çok kötü birsey diyince insanlar bende ister istemez tedirgin oldum 😄
Rmykzc YaseminBatrk anladm peki bmm 2gundr kahverengi leke var bnde yarn gtcm sznde devm ettı mı yoksa sadece bı kez mı oldu. Rabbım saglıkla kucagımiza almayı nasıp etsin inşallah 🤲