Seyda2434 Kızlar 15. Haftadayım kilolu bir yapım var hissetmem diyordum keza, doktorumda oyle soyledı ama karnımda pıt pıt birseyler atıyor farklı yerlerde 2 3 defa goz seyırmesi gibi cok degısık bu bebek hareketi olabilirmi 😃
DenizSayer Seyda2434 olabiliyor canım belki hissetmiştirsin ya da belki öyle gelmişte olabilir çünkü ilk hamilelikse biraz zor ben 15+5 im öyle aman aman kilolu değilim ama hissedemedim henüz artık bende hissetsem diyorum ama 4 5 haftaya net hissederiz emin olabilirsin👼🏻🌸
svdmm16 Seyda2434 kiloyla ilgisi yok bence bende 78 kiloyum ama 16. Haftada hissetmeye başladım pıt pıt vuruyor sıpam ❤️❤️
mlkkk Seyda2434 hamilelik boyunca gaz yani bağırsak ve damar atması oluyor canım ben 21haftadayım bebeğimi hissediyorum tekmelerini filan ama bağırsak ve damar atmaları da tekmeye benziyor o haftalarda bebek tekmesi de çok güçlü olmaz eğer bebekse de karışabilir ne olduğu ama ben sanmıyorum bebek hareketi olduğunu 😊
Maydonozluk Kızlar bende 14+4 üm dün sağ kasığımda sanki içimden bişey kaydı gibi hissettim çok erken biliyorum ama düşünmeden de edemiyorum acaba bebeğim miydi diye
mlkkk Maydonozluk canım senin ki de bağırsak hareketidir bebeğin henüz rahim bölgende yani sağa sola hareket etmiyordur henüz ilerleyen haftalarda göbek deliğine doğru çıkar ondan sağında veya solunda hissedeceğin muhtelemelen ya ayağı olur ya kafası 😅
Cansuu1706 Seyda2434 ayy bu benn 15. Haftada bnde pit pit hissettim 🤣 doktor bagirsak hareketi dedi 16. Haftada iyice hissetmeye basladim kayma ve pit pitin biraz daha guclusu 17 haftayiz suan daha sertini hossettim acaba tekmemi bilmiyorum ama cok guzel bi his 🥰🥰