Bfduam Hanımlar bebek düşüneli adet tarihim şaştı. Son üç ayda ki döngüm şuydu; -3 gün erken, -5 gün erken, -6 gün gecikme, Batı neye göre baz almalıyım?
Birsen2906 Bfduam bat dediğin ne onu bilmiyorum da 🤭 adetin in tarihini yumurtlama ve çatlama günün belirliyor çatlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyor tabi pikolular bundan muaf tutuluyor onların adetleri hep 40 gunun üstünde çünkü
umudumvar2 Bfduam erkenin ardından erken gelmesi normal ordaki 2 gün değişme olabilen bir durum ama daha sonra 5 gün erkenin ardından 6 gün gecikme döngünün uzunluğunu değiştirmiş ama mevsimsel stres vs ektileyebilir yani sen normalde kaç günde bir adet oluyorsun o önemli onu baz alma lazım bence
Bfduam derindemir canım hoş geldin:) Her ikisinde birbirinden farklı:) Eskiyi alsam son olan geciktiğinden uymuyor.
Bfduam EsrSvm normalim yok ki bende şaştım döngümle:) Gecikme olmasaydı erken gelenlerin ortalamasını alırdım da sen sayısalcısın tablo yukarda, tarih bazlı bir yorum lütfen:)
Bfduam umudumvar2 26, 27 günde oluyordum topik arkadaşım, gecikme olunca 30/ 31 güne çıktı canım, 30 günü baz alırsam 29 u oluyor bat. Bat ne benim üstteki tabloya göre şimdi?