Günde 1 fincan kahve,çay vs serbest arkadaslar doktorlar söylüyor bunu ben söylemiyorum bazen cok abartıldığını düşünüyorum günde 2 bardak 3 bardak içemezsiniz tabi ki kahveyi ama 1 bardak kahve 1 fincan Türk kahvesi bunlarda hiçbir sakınca yok kola bile içilebilir haftada bi kaç gün. Ha içilmese daha iyi evet Demir emilimini azaltıyor kafein asit vs ne derseniz ama içilmesinde de ne bebeğe ne anneye bi zararı yok. Açın doktor Kağan Kocatepe’yi anlatıyor ne ne kadar içilir, ben kahveden nefret ederim toplasanız hayatımda 20 bardak kahve icmişimdir bu yaşıma kadar cok ciddi söylüyorum ağzıma sürmem ama gel gelelim hamilelik işte canım deli gibi kahve istiyor resmen sanki hayatı boyunca kahve içmeden ayılamamış insanlar gibiyim muhakkak içmek istiyorum o yüzden laktozsuz sütle evde kendime filtre kahve yapıyorum esim cok sever kahve makinemiz var zaten hergün yapıyorum iciyorum artık siz de hangi çeşit severseniz keyfinize göre icin yani doktor özellikle bi risk görüp de içmeyeceksin demediyse ki sanmıyorum öyle bir riski olsun, gayet gönül rahatlığıyla günlük 1 kahve kotanızı icin :D