Bunu yazacagım aklımın ucundan gecmezdi ama artık patlama noktasına geldım uzun uzun yazamıycam kendımı pek iyi hıssetmiyorum bilenler bilir ben uzun tedavi ve bir düşük sonrası tüp bebekle hamile kalmıştım ve kanamadan dolayı aylarca hastanede kalmıstım esım cok borca girdıgmz için yurt dısına cıkmıstı hastaneden cıktıktan bıkacgun sonra ve fedal dna testının temız cıktıgı gunun gecesınde su sızıntısı ile hastaneye gittm doktorumu aradım ve Zaten hiç bi zaman acmayan telını yine acmamıstı nöbetcı doktor sızıntı var kendı doktorunuz gelince sıze gereklı mudahaleyı yapar demıstı ve kendı doktorum hatay mozaık hastanesınde ümit Zeteroglu ertesı gun oglene ancak teşrif etmişti bebegımın suyu tamamen bitmiştı suni sancı verildi 17 saat sonra dogumla oglumu kaybettım akabınde kurtajla temızleyıp plesantayı patalojıye aldılar ve hıc bı sekılde tekrar gelip beni muayne etmedi haftaya kontrolun var denildi bi hafta sonra kontrole gttgımde ayakta duramıyordum yogun kanamam agrım vardı göyüslerimden süt geliyordu ama evladım yoktu. Piskolojkmen berbat haldeydım ve doktorun tüp bebek merkezınde hastaları oldgu ıcın beklemem soylendı kanamam var dedım ıster bekleyın ıster gıdın dediler bende baska doktora gttım muayne oldum daha sonra bıkacgun önce patalojı sonucum cıkmıstı telefonla aradım ama doktor hiç bısekılde telefonu acmadı bende oraya gttım sesımı yukselttım doktor benı yanına cagrdı ben bsey yapmadım işte calısanlar senı gondermıs flan fılan nyse muayne ettı ama ıcerde pıhtı var sunı sancı vereces düşmez ise ıkı gun sonra kamera ıle rahme bakacas dedı muhtelemen içeriyi iyi temizleyemişti ve tam 15 kılo verdım yemek yıyemıyorum su ana kadar bgun doktora gttım benı hemen alacagını soylemıstı ıkı saat kapıda bekledım sonra dayanamadım aglamaya basladım ve sıkayet edecegımı soyledım doktor bunu ıcerden duyup benı yanına cagırdı aşaglıcı bı sekılde konustu acımın üstüne bana sen gelmezsn senın gibi 30 tane gelır ben bisey kaybetmem dedi ben soka grdim tabı sen benım hakkımda konusursan bende akıllı durmamıs ılıskıye gırmıs suyu oyle gelmıs derım esınde yok hem iyimi olur dedı inanın o an sıcak su dokuldu basımdan aşagı hakkımı paramı helal etmıyorum degıp cıktım cımere sıkayet ettım okadar kotu durumdayımkı esime bile soyleyemedım cnkı binip gelırdı ve elinden bi kaza gelirdı dicegım su rabbım bızı iyi merhametli doktorlarla karsılastrsın bebegimiz olmuyor dıye herseyı yaptrıyorlar hamıle kalıncada aynı sekılde sırf para için çalışan doktorlardan rabbım bıZı korusun su an doktor arayısı içindeyim allah yardımcım olsun hatay antakyada arastrma hastanesınde doktorlar varmıs bılen varsa yardmcı olursa sevınırım