MinikfareEylul Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Dün akşam biraz suyum geldi ve bugün kontrole doktoruma geldik. 1cm açılmam ve su sizintim olduğunu söyleyerek dogumhaneye yatış verdi. 24 saat gözetim altında kalıcı. Ve 3 4 saatte bir not bağlanıyor. Hafif şansım var. Ciğer geliştirici iğne yapıldı enfeksiyona karşı antibiyotik verildi. 35+3 günlük doğum yapanlar nasıl geçti sizin sorun yasadinizmi??? Bu arada ben ssvd adayiyim biraz gerginim. Dualariniza ihtiyacım var oğlumla birlikte
Berra MinikfareEylul benım arkadaşım 35+0 da Doğum yaptı. 2500 kılo doğdu bebegım solunum sıkıntısında gayet güzel olduğu ıcın taburcu oldu hemen. İçinizi ferah tutun tanım sağlıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın.
Handemre MinikfareEylul acaba suyunun geldiğini nasıl anladın canım hani hepsi gelmemiş çünkü sızıntı halinde olmuş🙄 bendede çamaşırımda akıntı ile bir ıslaklık oluyor hep acaba diyorum çünkü
MinikfareEylul Handemre akinti gibi sumuksu yada kokulu rengi değişik gelmiyor. Direk çamaşırınız ve üzerindeki kıyafet kadar islaniyor benim kotum islandgin da anladım. Hastanede de şu mu diye test yaptılar evet su imiş.