Gulizarerdogan Sedagb çok dikkat et kendine canım Allah yardımcın olsun inşallah gününde sağlıkla doğar yavrun🙏
Sedagb Gulizarerdogan amin canım inşallah 🙏🏻 hepimiz yavrumuzu sağlıkla kucağımıza alalım. Sen de çok dikkat et kendine🌸
Helinrojbinn ben dun kopmle agdaya girdim 37+4 kendimde kuaforde agdaciydim zaten sadece canim oldugundan cok fazla yandi dunden bu yanada kasilmalarim var agda yaptirdim yaa piskolojik oldu bnce doguma tamamen hazirim cunki sadece agda yapmadan gelmesin kafansindan ciktigim icin bebek kanala girmis gibime geliyor 😀
Sedagb Helinrojbinn ya ben şu risk olayım olmasa hiç düşünmez yaptırırdım ama insan böyle bi durumda bilemiyor😊
[silindi] Sedagb merhaba bende serklaj oldum, 5 cm aciklik ile ve 6,5 haftadir yatiyorum. Erken dogum riskim var, genitel bolgeme degil ama bacaklarima ve gobegime agda yapiyorum, yapmamali miyim acaba benim de icime kurt dustu😔
Sedagb [silindi] isterseniz bi doktorunuza danışın. Sizin durumunuz daha riskliymiş. Kaçıncı haftadasınız?
Helinrojbinn Sedagb vlaa kasilmaktan doguyor o risk cok zorlandim yani cok kastim kndimi ben 😑 baska nasil temzlncz ki jilet iki gnde cikarcak dikisler acisindan rahatsiz edecek diger urunlerde o sekilde bi haftada ciksin istemeyiz dgmdan snra onlami ugrascazz bide acimiz bize yeter 😆
halekmc Benimde risk var rahim kısalması doktor bişey olmaz ama kendini kasarsan o başka dedi kasmak tetikleye bilir dedi bende kasa bilirim belki diye gitmedim ,ama 32 haftada gidicem bide doğum zamanı gidicem doğum zamanı tetiklensede bişey olmaz artık diye düşünüyorum o yüzden
asli57771 Sedagb valla benim de vardı erken doğum tehlikem 37+2 yim hala agda yapıyorum bence onunla alakası yok
Helinrojbinn Sedagb vla bide bnimkilerin kahri hic cekilmiuor yillardir agda yapiyorum hala erkek gibi cikiyor sert ve cabuk 😡 tam lazere basladim gebe kaldim
2368 Sedagb inanki 19 haftalık hamileyim dün azıcık kanlı akıntım geldi bende senin gibiyim şuan ve ben alttan bakacağını hesap edemedim normalde randevum haftayaydı hep randevu zamanları temizlenip giderdim o aceleyle temizlenemeden gittim ve alttan baktı resmen yerin dibine girdim şimdide böyle bi riskim var jiletede dönmek istemiyorum doktorumda erkek soramıyorum da 😭😭😭😭
Sedagb 2368 çok geçmiş olsun. Neden kanlı akıntınız olmuş? Artık bebeklerimizin sağlığından önemli değilse nasıl uygun olacaksa öyle yapacağız
2368 Sedagb rahim ağzın kısa mı dedi vallahi o psikolojiyle tam anlayamadım ama içerde yara var dedi haftaya gel düzelmezse dikiş atmamız gerekir dedi erken doğum belirtileri felan dedi zaten çok aydınlatıcı konuşmadı annemde niye dikkatli dinlemedin diye kızdı zaten ağlaya ağlaya çıktım kendime gelince de öyle yakalandığım için çok utandım ama şimdi ağda riskli midir bende kara kara düşünüyorum