AnneyimHamileyim Kızlar ben yurtdışındayım izine gelcem Türkiye'ye ve son ultrasonumun yapılması gereken tarih'de burda olmadığım için Türkiye de geçmem gerekiyor nasıl oluyor randevulu mu uzun mu suruyor sadece bebeğe mi bakıyorlar ücretli mi yardımcı olurmusunuz ilk defa orda bi kontrol gecicem
sudamlasi AnneyimHamileyim hastaneye göre değişir mesela ben izmirdeyim özel hastane kalabalık değil randevu almasam da oluyo devlet çok kalabalıktır üniversite hastaneleri de öyle beklersin biraz. Türkiyenin neresine geleceksin☺️
Ozlem5555 AnneyimHamileyim grmz31 canım benimde bebeğim yukarda ve acilmam yok suni sancıyla aşağıya iniyir mu başı 🙏
YagmurAnnesi AnneyimHamileyim Yurtdisinda yasadiginiz icin devlete de gitseniz ucret talep edebilirler. Tam emin degilim ama belki bilen birisi cikabilir. Bizim odedigimiz muayene ucreti ile senin muayene ucretinin de ayni olacagini zannetmiyorum.
Aysetnj AnneyimHamileyim kayseride huma ya da acibademi tavsiye ederim.. gitmeden 2 gun once falan randevu aliyorsun.. devleti tavsiye etmem durumun varsa ozele git daha ilgili oluyorlar bide beklemiyorsun devletteki gbi..