kralannesi Gul_krtt23 acaba nasıl olacak🙄 ben gebelikten önce oldum kötü değildi aynısı mı oluyor acaba
Gul_krtt23 Attent şimdi her bünye farklı cnm benım mıde yanması bıttı , çok şükür çocukta başaşağı donmuş 🥰
Cansu57 Berff58 bu durum karnın aşağı daha inmemesi yani bebek hala yukarı da doğum yakın değil demek canım 🤗
Attent Gul_krtt23 senin adina sevindim daha 3 hafta var önümde bakalım kaburgama vuruyor miğdeme bittim yani
343434 pitircik2021 valla bende sürekli yatasım geliyo ama geçen hafta cam sil temizlik yap banamoçısın demiyodum 3 güne bi cam silip temizlik yapardım şimdi bardağı makinaya koymaya mecalim yok gibi hissediyorum
iiiikkkiimmm 37+6 yiz kızımla pazartesi günü akşam üzeri nişanım geldi ara ara sancı ve kasık ağrısı olarak yokluyor fakat hiçbiri doğum sancısı değil beklemedeyiz 🤷 buarada 2. Doğumum umarim hayırlı zamanda aramıza katılır
ayshoo Beril_ yok canım nişan falan gelmedi henüz sancılarımda yok senin sancılar nasıl başladı sürekli gün içinde oluyor mu
Elifbc Gul_krtt23 37+5 sadece sertleşiyor ara ara onun dışında ne ağrı ne sancı ne de başka bi doğum belirtisi yok 🤷🏼♀️
Haticearen Gul_krtt23 günler geçmiyor uyku gelmiyo 37+4olduk cumartesi Sezeryan günü alicagiz heyecan korku karışık duygular içindeyim