Dygclk51 Bu gece 23. Haftamıza giriyoruz çok şükür bazı sitelerde 5. Ay bazı sitelerde 6. Ay olarak gösteriyor. Sonuç olarak 23. Hafta kaçıncı ay oluyor
Aysentass Dygclk51 23 hafta 161 gün yapar 161 i de 30 a bölersen 5,3 yapar 165 i 30 a bölersen 5,5 yapar yani 23+4 te tam 5,5 aylık olmuş oluyorsun canım
idiloska Dygclk51 5 bitmek üzere, ben 24.haftama girdim 6.ay oldum. Yani öyle hesapladım ama bu hesabı çözene kadar doğurmuş olacağım bence 😂
Aysentass Cevirmenannee uzun olduğu için sana öyle geliyor çok basit kız 🥰 Bak şimdi uygulamada kaç günlük yazıyorsa onu 30 a bölüyorsun bu kadar
Deryayurt Aysentass birden göbeğime baktım ve sanki 9 aylık gbiyim 😂 6 ay bana az geldi 7 falan çıksaydı keşke 😬
Cevirmenannee Aysentass benim gibi dilciler ne anlasın matematikten hala parmak hesabı yapıyorum ben 🤦🏻♀️😂 ama denedim 7,4.. çıkıyo 😂🙈 7,5 aylık heralde
Aysentass Cevirmenannee aynn kısa süre sonra 7,5 olacak hayırlı olsun bende Türkçe Öğretmeniyim sözelci yani 😅😅
Aysentass Deryayurt 7 aylık olumcada göbek değişmiyor ben 9. Aydayım göbeğim 6 aydan sonra değişmedi çok
Deryayurt Aysentass ilk gebeliğimde 8 aya kadar bişey yoktu son ay çıkmıştı baya ama şimdi davul gibiyim 6 aylık böyleysem son ayda nasıl olurum acaba diyorum